1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

Reeds voorgesteld (update)

Discussie in 'Het Ei van Columbus' gestart door Muf-Muf, 7. jan 2010.

Deel deze pagina

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Muf-Muf

  Muf-Muf

  Lid sinds:
  19. feb 2009
  Berichten:
  1.252
  Leuk Bevonden:
  0
  Deze lijst is van het Engelse forum gehaald en (opnieuw) vertaalt door mij (Girafi). De laatste update van dit topic (op het Engelse forum) is 10 december 2010.

  ---Vergeet niet: al deze ideeën zijn voorgesteld op het Engelse forum. Om te zorgen dat ideeën bij de ontwikkelaars belanden zal op het Engelse of Duitse forum gepost moeten worden.---


  Reeds voorgestelde ideeën
  Dit is een lijst voor de ideeën die vaak voorgesteld worden. Dit betekent dat, mocht je nog meer aan dit idee willen toevoegen of een ander aspect van het idee willen geven, of gewoon zeggen dat je het ermee eens bent, het topic bestaat al en je mag er gewoon op posten! :) Om het te vinden is het handig om de zoekfunctie (klik) even te gebruiken. (Vergeet niet dat dit van het Engelse forum komt en dat het dus mogelijk niet op dit forum staat. ;)) In de oude lijst stonden een aantal dingen die al in het spel zijn opgenomen, die heb ik hier uit gelaten.


  Do not suggest
  Deze lijst is voor dingen die je hier niet mag posten. Dit geldt ook voor dingen die de regels overtreden, die niet aan de criteria van ideeën voldoen of dingen die gewoon niet gaan gebeuren. Het kan zijn dat dit forum gewoon niet de plek is om dit soort dingen de discussiëren.


  Als je meer dingen op deze lijst wil zien kan je altijd een van de mods een PM sturen!

  ---


  Ideeën die al naar de Developers zijn doorgespeeld
  Oftewel, deze hoef je niet meer te opperen, die liggen al bij de ontwikkelaars van het spel. :) Dat deze ideeën bij de ontwikkelaars liggen wil niet zeggen dat ze ook daadwerkelijk in het spel komen. Ze zijn enkel aan hen gegeven om ze te beoordelen en te bedenken wat ze er (al dan niet) mee gaan doen.  Afgekeurde ideeën:
  Deze ideeën zijn voorgesteld en er is door de spelers op gestemd om te kijken of dit er moet komen. Deze ideeën hebben de limiet dus niet bereikt.  Ideeën die zijn uitgewerkt
  • Forums topics als gelezen markeren
  • Sneller verwijderen van level 1 accounts
  • Goudnuggets overdragen (Is verwijderd)
  • In Game chat
  • Tabbladen in je inventaris


  Handelen
  De ontwikkelaars zijn van plan handelen in te voeren! Maar, het is nog niet zeker hoe ze het willen doen. Er is nog geen duidelijk plan opgesteld. Daarom is het mogelijk om je mening hierover te geven en ideeën aan te dragen zolang deze voldoen aan de volgende guidelines en regels hieronder. Zo niet, worden ze afgedaan als zijnde spam.

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22. dec 2011
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.