• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Paasevenement 2016


Beste community,

Vanaf vandaag zal het paasevenement weer van start gaan. Vanaf 23 maart 10:00 tot 14 april 10:00 zal de Paasconfrontatie weer beschikbaar zijn in The West! Net als in voorgaande jaren is er een bandietenbende en het is een jou om ze uit de stad te verjagen! De bandieten kunnen elke acht uur geduelleerd worden voor nuggets of eieren (die je tijdens het evenement kunt krijgen). Je kunt de cooldown-timer resetten met zowel nuggets als eieren, en als je een duel verliest kun je nog een keer stiekem schieten om je tegenstander te verslaan. Mocht je een duel verliezen, verlies je geen levenspunten - je hoeft dus niet bang te zijn dat je flauwvalt van deze duels!

Win je het van de bandieten, geeft je dat een kans om voorwerpen van ze te winnen, inclusief nieuwe evenementssets. Je kunt ook een exclusieve set winnen door duels achter elkaar te winnen. Elke winst die je maakt levert je 1 punt op in de reeks. Je moet 75 keer achtereen winnen om de complete set te krijgen. Dus, zorg dat je genoeg eieren hebt voor het geval je een duel verliest!

Aan het eind van het evenement wint de speler met de hoogste reeks de unieke Stammenartifactenset.

Ook hebben we een aantal veranderingen toegepast ten opzichte van het evenement van vorig jaar.

Tactiek tegenover Imago
We hebben een kleine verandering toegevoegd aan de Paasevenementduels. In plaats van compleet gespiegelde bendeleden, gebruiken de bendeleden nu de vaardigheidswaarde voor Imago voor Tactiek, en zo zijn de bendeleden dus niet meer compleet gespiegeld. Dit maakt de oude tactiek om met een hoog Imago, maar kleding met lage Tactiekwaarde onbruikbaar. Omdat dit ervoor zorgt dat de duels misschien iets moeilijker worden, hebben we de bandieten een iets hogere handicap gegeven. De bandieten spiegelen je dus ook op het gebied van de waarden niet 1:1 (en dat deden ze ook al niet helemaal).

Cooldown voor het versturen van eieren verlaagd
We hebben de cooldown voor het versturen van eieren verlaagd naar 23 uur, zodat het makkelijker is om iedere dag eieren naar je vrienden te sturen.

De opdracht "Het paasei" is weer beschikbaar
De opdracht zal actief zijn van 24 maart 0:00 tot en met 10 april 23:59. Voor deze set heb je het paashaaskostuum nodig, dat je tijdens de duur van de quest in de Shop zult kunnen kopen. De onderdelen van de set kosten 10 nuggets of bonds per stuk.


Na feedback die we kregen hebben op Beta, hebben we vannacht met een update nog de volgende veranderingen aangebracht met betrekking tot het Paasevenement:

Moeilijkheid van bandietenduels aangepast
Door de veranderingen in het evenement waren de bandietenduels te moeilijk, waardoor er te vaak een duel met nuggets of eieren moest worden afgemaakt. Om deze reden zijn de duels iets makkelijker gemaakt.

Meer eieren van werken per 15 seconden
Je krijgt nu iets meer eieren voor werken per 15 seconden. De huidige waarde is tevens onze nieuwe standaard voor toekomstige evenementen.

Verhoogde hoeveelheid eieren van fortgevechten
De hoeveelheid eieren die je krijgt bij fortgevechten is nu opgehoogd om het beter te laten aansluiten bij de hoeveelheid die je anders van werkzaamheden zou kunnen krijgen.

Kraaienset nu verkoopbaar
De kraaienset van het valentijnsevenement is nu verkoopbaar in winkels, waardoor je ook de waarde kunt zien voor veilingen op de markt.

Fortgevechtmedailles zijn grafisch iets aangepast
De medailles staken iets uit de kaders wanneer je ze opgespeld had.

Tijdens het paasevenement zijn de volgende sets te verkrijgen:


Detectivesset

Dolaardsset

Shawneeset

Dansersset van de Tlingit

Stammenartifacten

We wensen jullie veel plezier met het paasevenement. Ook kijken we uit naar jullie feedback, die je in het discussietopic kunt achterlaten!

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team