• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Oktoberfest

DeletedUser

xt2e.png


Moe van het Wilde Westen, of misschien heb je niet genoeg gegeten tijdens het Independence Day evenement? Maak een reis naar Bavaria en geniet van heerlijke Duitse worsten, veel drank en erg mooie danseressen ...

Het Oktoberfest evenement begint vanavond om 20:00 en eindigt op 7 oktober. Er worden vier gerechten geserveerd om op te eten, één is gratis en de anderen kosten respectievelijk; 25, 150 en 800 nuggets of Union Pacific munten.

Gerechten worden in eerste instantie geserveerd om de vier uur, met langere wachttijden des te hoger je komt. Er is de mogelijkheid om de wachttijden in te korten met twee uur d.m.v. 8 nuggets of Union Pacific munten.
Net als het laatste evenement kunt u uw beloning direct ophalen na het eten van de maaltijd.

Het eten zelf is niet het moeilijkst, zelfs wanneer je geen honger hebt, is het de bedoeling dat spelers zelden verliezen. Als je verliest dan kun je proberen om het gerecht een tweede keer gratis op te eten, maar dan moet je wel vier uur of meer wachten tot het weer word geserveerd. Je kunt ook het bedienend personeel omkopen en daardoor direct je beloning ontvangen. Je level van de gerechten wordt niet beïnvloed door een verlies.

De voorwerpen worden opgesplitst in vier categorieën, die overeenkomen met elk gerecht: vaak, soms, zelden, zeer zelden. Het is mogelijk om zeldzame voorwerpen te vinden bij het eten van een goedkoop gerecht. Bijvoorbeeld, als je met succes het tweede gerecht eindigt tegen een kostprijs van 25 nuggets of munten, kun je ongewone, zeldzame en zeer zeldzame voorwerpen vinden, maar geen voorwerpen uit de "vaak" categorie.

Aan het einde van het evenement, zal de speler die het hoogste level van de gerechten gegeten heeft de speciale "Donder en Bliksem Set" ontvangen, die speciaal voor dit evenement beschikbaar is.
(In het geval van een gelijkspel, zal de winnaar automatisch willekeurig worden gekozen). U kunt uw huidige rang volgen aan de onderkant van het venster, evenals het zien van het level van de persoon onder en boven je.

Veel plezier!
The West Team
 
Bovenaan