1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

[verzoek] geld aan elkaar overmaken

Discussie in 'Het Ei van Columbus' gestart door Kermit William Hodges, 7. jul 2015.

Deel deze pagina

 1. mark600

  mark600

  Lid sinds:
  18. jan 2009
  Berichten:
  3.230
  Leuk Bevonden:
  5
  Geld verplaatsen en items verplaatsen komt praktisch op hetzelfde neer: items kunnen altijd gemakkelijk verkocht worden voor geld, en met geld kun je items kopen.
   
 2. SkyLife

  SkyLife

  Lid sinds:
  25. aug 2014
  Berichten:
  147
  Leuk Bevonden:
  0
  Items uitlenen wordt gedoogd volgens mij, nergens heb ik gelezen dat het toegestaan wordt. Geld uitlenen is wat anders, dan krijg je al snel met push te maken als je een product voor 100k op de markt zet. Ik doe het altijd met borg (een dure riem bijv.) zodat het in perciepe niet onder push valt.

  Een Cullen riem voor 100k valt minder op dan een product die amper 1k waard is. ;)
   
 3. carerra

  carerra

  Lid sinds:
  1. apr 2011
  Berichten:
  87
  Leuk Bevonden:
  15
  Oke, nu ik net weer een ban gehad heb vanwege pushing om deze reden, wil ik hier ook wel wat over roepen.
  Persoonlijk vind ik dat je over meerdere werelden moet kunnen handelen met elkaar, stel daarom ook voor om gewoon een grote markt te maken voor alle Nederlandse servers.

  Nu weet ik dat veel spelers het hier niet mee eens zijn omdat je dat op 1 wereld veel spullen krijgt,en ja dat is nu net mijn bedoeling. Aangezien ik toch al een poosje speel is de uitdaging van dit spel wel al weggezakt,het enige wat nog leuk is, is juist het verzamelen van spullen. Oke, dan heb je meerdere spullen dan andere spelers,maar so what? Welk voordeel ga ik daar dan uit halen? Enige voordeel die er kan zijn is dat ik misschien wat beter kan skillen met upgrades. Klopt helemaal, schaf dat maar snel af,domste update ooit.

  Maar goed, als handel over de werelden niet meer mag en streng gecontroleerd gaat worden,dan delete ik de rest van de werelden. Ik denk dat vele dat volgen en wordt het overal tenminste mooi rustig.
   
 4. mark600

  mark600

  Lid sinds:
  18. jan 2009
  Berichten:
  3.230
  Leuk Bevonden:
  5
  Eén grote markt? Dan kan je bij de start van een nieuwe wereld dus direct complete setjes en genaamde voorwerpen importeren van oude werelden? :blink:
   
 5. Rick I

  Rick I

  Lid sinds:
  9. apr 2012
  Berichten:
  766
  Leuk Bevonden:
  52
  Ja, dit lijkt mij ook wel een beetje groot ineens, maar wie weet is het wel een mooie optie. Zeker voor werelden zoals w1 en ook Arizona al wel is het misschien een redding, omdat de markten nogal dood zijn helaas.

  En tja, het is natuurlijk zo dat er dan meteen setjes beschikbaar zijn, maar er is op een nieuwe wereld niet meteen geld. Bovendien zitten op de nieuwste werelden toch wel de meeste mensen die nuggets kopen en die hebben dan bij het nieuwste event toch setjes, dus op zich lijkt me dat geen groot bezwaar :)

  Bovendien vind ik het ook inderdaad jammer dat het niet mag om geld/items te verplaatsen. Ik doe het zelf zo goed als nooit, maar wat is er nu verkeerd aan als mensen dan zouden willen? Natuurlijk is er wel zo'n afpersing-verhaal, maar dat gebeurt naar mijn idee en weten zo goed als nooit en bovendien moet je gewoon nooit je adres enzo geven aan mensen (die je niet vertrouwd).
   
  Laatst bewerkt: 11. sep 2015
 6. Mastadont

  Mastadont

  Lid sinds:
  20. dec 2008
  Berichten:
  2.073
  Leuk Bevonden:
  11
  dan zeg ik alvast dikke DOEIIIIIIIIIIIIIIII :D
   
 7. Beter je acc aan mij geven dan..
   
 8. SkyLife

  SkyLife

  Lid sinds:
  25. aug 2014
  Berichten:
  147
  Leuk Bevonden:
  0
  Er zit wel logica in als ze er strenger op gaan controleren. Zelf heb ik dit ook gedaan (voornamelijk met de eventkistjes) en mede daardoor ben ik een stuk rijker geworden. Dit was niet eerlijk tegenover andere spelers.

  Hoe kan ik een vergelijking geven? Grepolis, jij speelt op wereld A en de andere speler op nieuwe wereld B. Jij krijgt een stad op A, en de andere op B. Omdat B nieuw is, heeft die speler al een groot voordeel tegenover de anderen. Laat het dan ook nog eens een goud speler zijn en het is feest.

  Mijn punt is, ik ben niet voor of tegen een verbod. Laat de spelers het zelf maar uitzoeken.
   
 9. kijk t hele pushing gebeuren vind ik persoonlijk een grote onzin er staat enkel dat je tussen 2 accounts op de zelfde wereld niet mag pushen maar niemand heeft t erover dat t zogehete crossworld pushen verboden is zeker niet als t account van jezelf is zoals t geval met dakota en el dorado is waar veel spelers een andere naam hebben en dus ook een ander account

  Stel: pietje heeft op dakota een collins zwaard en die wil ie graag op el dorado dan moet dit toch geen probleem zijn dat ie dat via iemand die ook op die werelden speelt regelt

  mvg Dark Moon
   
 10. ruud99

  ruud99

  Lid sinds:
  29. sep 2008
  Berichten:
  2.186
  Leuk Bevonden:
  11
  behalve dat je alle werelden als aparte eenheid moet beschouwen, en dus op dako pusht pietje de ander, en op el do wordt hij gepusht.
   
 11. Mastadont

  Mastadont

  Lid sinds:
  20. dec 2008
  Berichten:
  2.073
  Leuk Bevonden:
  11
  dan weet je dus duidelijk niet wat pushing is :hmf:
   
 12. Tja mastadont de regel is vrij krom vind ik zelf helaas ik heb nog nooit iemand gezien op .net die gebanned werd voor crossworld pushen maar goed t is .nl en daar zijn de regels toch hoe marco ze wil hebben
   
 13. Mastadont

  Mastadont

  Lid sinds:
  20. dec 2008
  Berichten:
  2.073
  Leuk Bevonden:
  11
  de regels zijn niet krom
  degene die de regels moeten handhaven doen hun werk niet:hmf:
   
 14. JorDes

  JorDes

  Lid sinds:
  13. mei 2009
  Berichten:
  1.602
  Leuk Bevonden:
  88
  Nou, hier zijn weleens mensen voor die regel verbannen. Zoals ik. En car.
   

 15. Johhhhhh vertel eens wat nieuws