• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Update 2.61

Kroenuh

Teamleden
Spelmoderator
Forummoderator
Changelog_2_61_a.png
Howdy cowboys en cowgirls,

Wij zijn van plan om op dinsdag 29 augustus a.s. spelversie 2.61 te installeren. Tijdens de update zullen de werelden voor korte duur onbereikbaar zijn.​

nieuwe_onderdelen_verbeteringen.png

  • Nieuwe handwerk ranglijst
    We hebben een nieuwe ranglijst voor handwerken toegevoegd. Hier zie je handwerkpunten, hoeveel voorwerpen gemaakt zijn, hoeveel instructies je hebt en het beroep.

  • Fortgevecht score in ranglijst
    We hebben een nieuwe kolom aan de fortranglijst toegevoegd waarin je de score kunt vinden van totaal aantal fortgevechten en hoeveel je er gewonnen hebt.
opgeloste_fouten.png

  • We hebben een aantal problemen met terugkerende opdrachtlijnen opgelost.
  • Bij de opdracht 'Ontmoeting met het team van de president' van de Prison Brothers opdrachtenreeks hoef je nu niet langer de shotgun te kopen als je hem al hebt.
We kijken uit naar jullie feedback over deze update. Laat ons weten wat je vindt door in het discussietopic te posten!

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
Goede toevoegingen aan de ranglijst, toch?
 

DeletedUser16209

gooi er nog eens een paar opdrachten bij aub, wordt saai als je ze allemaal gedaan hebt
 

DeletedUser16368

Ranglijsten zijn beinvloedbaar he mensen die al van verschillende werelden gemigreerd zijn gaan meestal toch boven aan staan omdat ze al langer dat zelfde karakter hebben waardoor je de ranglijsten met een korrel zout moet nemen he
 
Diversiteit in de handwerkranglijst is trouwens "de som van de vierkantswortels van alle voorwerpen die je hebt gemaakt", dus stel je hebt 100 bajonetten, 25 polijststenen en 36 pannen gemaakt dan is je diversiteit 21. (√100 +√25 + √36 = 10 + 5 + 6 = 21.)

Die waarde wordt afgerond weergegeven, maar om je positie in de ranglijst te bepalen werkt met zo te zien wel met de onafgeronde waarden.
 
Laatst bewerkt:

DeletedUser15915

Ik zie op dit moment geen plan om zo'n ranglijst toe te voegen. Ik verwacht zelf wel dat hij zal komen. Maar dit kan helaas niet met zekerheid gezegd worden.
 
Bovenaan