• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Update 2.40

Kroenuh

Community Manager

Howdy cowboys en cowgirls,

Wij zijn van plan om op dinsdag 9 augustus a.s. spelversie 2.40 te installeren. Tijdens de update zullen de werelden voor korte duur onbereikbaar zijn.Nieuwe opdrachtenreeks: "De veldtocht"
Je indiaanse vrienden hebben je hulp nodig tegen De Witten die de ouden landen van de Sioux willen overnemen! Ben jij in staat om tot een akkoord te komen of is oorlog de enige oplossing?

De nieuwe opdrachtenreeks bestaat uit 16 opdrachten die met ingang van deze update beschikbaar zijn voor alle spelers van level 130 en hoger.
Je krijgt, afhankelijk van jouw keuzes, de prestatie 'Superperforator', 'Verstoorde opa', 'Verstoorde oma' of 'Kanonnenvoer' als je deze opdrachtenreeks succesvol weet af te ronden.

Speciale opdrachtenreeks: "Het Colcord verhaal"
Ontmoet Charles Colcord, succesvol veehouder, U.S. Marshal, Hoofd van de politie, zakenman en pioneer van het Oude Westen. Wat een vent!

De nieuwe opdrachtenreeks bestaat uit 13 opdrachten en te bespelen zijn van 11 augustus (11:00 uur) tot 30 september (23:59 uur) voor alle spelers die de opdrachtenreeks 'Red de Saloon, deel 2' hebben afgerond.
Je krijgt de prestatie 'Colcord's vriend' die je de titel 'Zakenman' geeft als je deze opdrachtenreeks succesvol weet af te ronden. Daarnaast heeft Charles Colcord je een speciaal presentje.

We kijken uit naar jullie feedback over deze update. Laat ons weten wat je vindt door in het discussietopic te posten!

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt:

Kroenuh

Community Manager
Helaas hebben we de update van vandaag moeten uitstellen naar morgen, 10 augustus. Onze excuses voor het ongemak.
 

Kroenuh

Community Manager
We hebben twee vervelende bugs gevonden die we graag willen oplossen voordat we de update installeren. Daarom moeten we de update helaas (wederom) uitstellen naar morgen (donderdag 11 augustus).