• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Update 2.35Voor woensdag 16 maart staat er een update gepland. Houd er rekening mee dat de datum en inhoud eventueel nog kunnen veranderen.


Het Fortgevecht Kampioenschap is geëindigd

We feliciteren het Poolse team met het winnen van het eerste Internationale Fortgevecht Kampioenschap! Ook gaan felicitaties uit naar Hongarije en Duitsland voor de tweede en derde plek!

Uiteraard willen we alle deelnemers hartelijk bedanken. Laat je feedback achter op het forum, zodat we toekomstige evenementen nog beter kunnen maken!

Alle deelnemers zullen binnenkort hun prijzen krijgen (zie hieronder). Er zal een kleinigheidje zijn voor iedere deelnemer. Helaas konden we dat niet met deze update toevoegen, maar het zal binnenkort aan jullie inventaris worden toegevoegd.
Kraaien tellen
Alle voorwerpen van de Kraaienset van het afgelopen Valentijnsevenement zijn nu te upgraden en veilbaar.

Nieuwe landenriemen!

We hebben een aantal nieuwe landenriemen toegevoegd. Je kunt deze binnenkort in de Ship vinden. Sorry dat het zo lang duurde, België. En Israël. En Oostenrijk. En Japan. En...


Veranderingen aan de landenriemen
We hebben de bonussen van de landenriemen licht aangepast. Ze hebben nu een bonus gebaseerd op level en zijn te gebruiken vanaf level 1. De nieuwe bonussen zijn:

+0.015 Kracht (per level)
+0.015 Handigheid (per level)
+0.015 Beweeglijkheid (per level)
+0.015 Charisma (per level)
+0.1 Imago (per level)

De Confederatie en Indiaanse riem hebben gelijkaardige veranderingen, maar behouden hun levelbenodigdheid en hebben ook een werkpuntbonus gekregen.

Dynamische tijden waarin de Paasopdrachten beschikbaar zullen zijn
We hebben een nieuwe manier toegevoegd om onze Paasopdrachten te starten. De start- en eindtijden worden nu automatisch bepaald. Op deze manier hoeven we ze niet elk jaar manueel aan te passen.

De opdracht "Pasen" van de "Kleinigheden" opdrachtenreeks (opdracht ID 165) begint nu 72 uur (3 dagen) voor Paaszondag (middernacht), en loopt door tot 96 uur (4 dagen) daarna. In totaal heb je dus 7 dagen om deze opdrachten af te ronden. Voor dit jaar zijn de tijden dus: 24-03-2016 0:00 tot en met 30-03-2016 23:59.

De opdrachtenreeks "Pasen" (zowel de normale als de herhaalbare) starten nu 72 uur (3 dagen) voor Paaszondag (middernacht), en lopen door daarna nog 432 uur (18 dagen) door. In totaal heb je dus 21 dagen om deze opdrachten af te ronden. Voor dit jaar zijn de tijden dus: 24-03-2016 0:00 tot en met 13-04-2016 23:59.

De opdrachtenreeks "Meneer de Paashaas vinden" loopt nu van Paaszondag (middernacht) tot 336 uur (14 dagen) daarna. Voor dit jaar zijn de tijden dus: 24-03-2016 0:00 tot en met 09-04-2016 23:59.Notenkraker
Door een misconfiguratie kregen sommige spelers na Kerst een tweede notenkraker in plaats van een vaardigheidspunt. Na de update zullen we een script laten lopen om op die manier alsnog de ontbrekende vaardigheidspunt toe te voegen bij de getroffen spelers.

Premies met Kerst
Wanneer je de adventskalender in januari (of later) opende, kreen spelers een premie op hun hoofd. Nu krijg je alleen nog een knikker wanneer je hem te laat opent.

Meer tomaten!
Het was niet mogelijkom meer dan één verse tomatensalade te consumeren. Nu kan je er zoveel eten als je wilt!

Handwerklimiet gerepareerd
Het zou niet langer mogelijk moeten zijn om meer dan de maximale 700 handwerkpunten te kunnen krijgen.
Titels voor het Internationale Fortgevecht Kampioenschap
De titels "Meester van Fortgevechten", "Kampioen van Fortgevechten" en "Expert van Fortgevechten" zijn toegevoegd aan het spel en zullen toegevoegd worden aan de leden van de top drie teams.

Fortgevecht Kampioenschap Medailles

De spelers van de drie winnende teams krijgen ook een medaille. De huidige bonussen kunnen nog veranderd worden in de nabije toekomst, afhankelijk van de betatests.

Romeo is nu dwaas op dezelfde datum
De normale en herhaalbare versies van "Een dwaze Romeo" zijn nu toegankelijk in hetzelfde tijdsbestek (14-02 van 10:00 tot en met 02-03 23:59). Deze verandering was al toegevoegd met versie 2.34.2, maar ontbrak in de changelog.

We hopen dat jullie deze veranderingen kunnen waarderen. Zoals altijd kijken we uit naar jullie feedback in het discussietopic!

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
Helaas is er iets misgegaan met het configureren van de nieuwe landenriemen. We zullen deze spoedig alsnog toevoegen. Omdat daarvoor een nieuwe update nodig is, zal dit waarschijnlijk pas begin volgende week gedaan kunnen worden. We vragen om jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
Vandaag zullen we een kleine update installeren waarin de volgende veranderingen verwerkt zitten:

Probleem verholpen met "De pech blijft je achtervolgen..." na fortgevechten
Onder bepaalde omstandigheden was het mogelijk dat je aan het eind van een fortgevecht foutmeldingen kreeg die ervoor zorgden dat je enkele minuten niet kon spelen. Dit is nu opgelost.

Rapporten na fortgevechten laten eieren zien
De rapporten die je na een fortgevecht krijgt laten nu zien hoeveel eieren je hebt gekregen voor het fortgevecht. Dit is alleen toe te passen op nieuwe rapporten, en het zal dus niet op rapporten die je al hebt te zien zijn.

Meneer de Paashaas zoeken
De voorwerpen die je tijdens het werken moet vinden voor de opdrachtenreeks "Meneer de Paashaas zoeken" zijn nu aangepast, zodat de voorwerpen ook daadwerkelijk binnen de tijdspanne van de opdracht te vinden zijn.
 
Vandaag installeren we een nieuwe spelversie op onze server. De veranderingen die daarbij gemaakt worden kun je hieronder vinden.Nieuwe opdrachtenreeks "De geschiedenis van The West" (Dit is GEEN herhaalbare opdrachtenreeks)
Er is een nieuwe, korte opdrachtenreeks die op 30 april (0:00u) zal beginnen om de verjaardag van The West te vieren. Er zijn acht opdrachten, één voor elk jaar, rond een spelelement dat in dat jaar geïmplementeerd werd.

In deze opdrachten kan je enkele exclusieve voorwerpen krijgen. Voor het afronden van de laatste opdracht is prestatie te behalen. De opdrachten zijn af te ronden tot en met 20 mei (23:59u).Een klein verjaardagscadeautje
Voor de achtste verjaardag van The West kunnen alle spelers een speciaal voorwerp krijgen om te gebruiken. Dit voorwerp al je een leuke bonus geven voor je opkomende avonturen.

Hou je ogen open voor een ingame notificatie met hoe je het kunt krijgen!Voorwerpen van het Paasevenement nu te upgraden en te veilen
De Detectiveset, Shawneeset en Doolardset zijn nu veilbaar en het is mogelijk om ze te upgraden.

Het plaatje van de Shawneehoofdband is veranderd
De hoofdband van de Shawnee had een plaatje van een hoofdband die eigenlijk van de Tlingitstam afkomstig was. We hebben nu het plaatje geüpdatet naar een beter passende versie.

Ontbrekend plaatje in welkomstbericht
Terugkerende spelers kregen een speciaal welkomstbericht. Een afbeelding hierin ontbrak, en dat is nu opgelost.

Slapend rijk worden
Onder bepaalde omstandigheden was het mogelijk om slapend rijk te worden (letterlijk). Dit is niet langer mogelijk.

Uitlijning prestatie
De prestatie "Phantom van het theater" was niet juist uitgelijnd in het prestatieoverzicht. Dit is nu opgelost.

Server reageerde niet meer na fortgevecht
We hebben extra veranderingen gemaakt met betrekking tot een probleem dat veroorzaakte dat de server problemen gaf aan het einde van (grote) fortgevechten.

Verandering aan de opdrachten rond de verjaardag van The West
Om een probleem met de opdrachtenreeks op te lossen hebben we een kleine verandering gemaakt aan hoe de opdrachtenreeks werkt. Je kunt nu de eerste vijf kaarsen vinden zodra de opdracht beschikbaar wordt, maar vanaf de zesde kaars moet je de bijbehorende opdracht accepteren om ze te kunnen vinden.

Probleem opgelost met "Zoek meneer de Paashaas" opdrachtenreeks
De voorwerpen die je bij het werken kunt vinden konden niet in exact dezelfde tijdspanne gevonden worden en dit is nu aangepast.

We hopen dat jullie de veranderingen van deze update leuk vinden. Zoals altijd ontvangen we graag jullie feedback!

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
Beste community,

Door onvoorziene technische problemen was het helaas niet mogelijk om je gisteren te voorzien van de nieuwste spelupdate.

Zoals je weet komt de achtste verjaardag van The West eraan en het betreurt ons dat we je niet op tijd met nieuwe content kunnen voorzien. Gezien de omstandigheden en door het feit dat de verjaardag op zaterdag plaatsvindt, leek het ons beter om de verjaardagsviering tot maandag uit te stellen. We vinden het belangrijk om ons te concentreren op stabiliteit en we willen graag zeker weten dat alles werkt in het spel gedurende het weekend, en dat jouw spelervaring niet wordt beïnvloed door een mogelijk instabiele spelversie.

We weten dat velen van jullie hiernaar uitgekeken hebben; net als wij. Maar voor ons is het het allerbelangrijkst dat iedereen een plezierige spelervaring heeft en we wilden jullie met dit bericht niet alleen informeren, maar ook uitleggen waarom we deze stappen genomen hebben. We bieden onze excuses aan voor de ongemakken die hiermee gemoeid zijn.

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
Beste community,

We plannen om een paar verbeteringen toe te voegen aan versie 2.35 op dinsdag 17 mei. Houd in gedachte dat de datum, tijd en inhoud mogelijk aan verandering onderhevig zijn.
Henry's pokerspel
Henry's pokerspel geeft je karakter nu een geluksbonus wanneer je je uitrust met dit voorwerp.
Automatische verlenging VIP-bonus
Er was een probleem met de automatische verlenging van de VIP-bonus waardoor het onmogelijk was om deze uit te zetten. Het is nu mogelijk om de automatische verlenging uit te zetten zonder verdere problemen.

We hopen dat jullie deze veranderingen kunnen waarderen. We kijken altijd uit naar jullie feedback.

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
We plannen een update naar versie 2.35.6 op dinsdag 31 mei. Houd er rekening mee dat de dag, tijd en inhoud van de update mogelijk nog kunnen veranderen.Nieuwe opdrachtenreeks "Het leven van een gepensioneerde"

Het is tijd om een welverdiende vakantie te nemen! Er is een nieuwe opdrachtenreeks beschikbaar gemaakt met acht nieuwe opdrachten waarin je van het leven kunt genieten als een gepensioneerde...

De opdrachten zijn beschikbaar voor alle spelers van level 126 of hoger. Voor het afronden van de laatste opdracht is een prestatie beschikbaar.

Voorwerpen Pasen 2016

De voorwerpen uit de set van Pasen 2016 zijn nu verhandelbaar:

  • Shawnee kleding en wapens
  • Detective kleding en wapens
  • Dolaard kleding en wapens


Veranderen van huidskleur van avatars

Vanaf nu is het mogelijk om je huidskleur te veranderen van je ingame karakter.

Fout opgelost met de "Afgerond" tab in het opdrachtenboek

Spelers met een groot aantal afgeronde opdrachten konden de "Afgerond" tab in het opdrachtenboek niet meer openen.


het was mogelijk om twee accessoires te hebben en daarmee je avatar te laten verdwijnen

Sommige combinaties van accessoires (bijv. bril en ooglap) waren mogelijk en gaven problemen. Omdat het de bedoeling is dat je twee accessoires kunt hebben, is dit opgelost.


Beginvoorwaarden van "De stad gehuld in mist" aangepast

Om deze opdracht te beginnen moeten spelers nu de opdracht "Showdown" afronden, in plaats van "De weduwe van morgen (Engel der liefde)".


Kijken naar steden en spelers miste sommige levels om te kiezen

Wanneer je zocht naar spelers of steden, was het alleen mogelijk om tot level 120 te zoeken in plaats van tot en met 150.


We hopen dat je de veranderingen in deze update leuk vinden. Zoals altijd kijken we uit naar jullie feedback!


Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team