1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

The West 2.0

Discussie in 'Telegraafkantoor' gestart door Marco, 21. mei 2012.

Deel deze pagina

 1. Beste spelers,

  Vandaag willen we wat meer informatie geven over The West 2.0!

  Terwijl de ontwikkeling van The West beperkt was de laatste tijd, waren we op de achtergrond hard aan het werk. Er zijn urenlange vergaderingen gehouden, nieuwe onderdelen van het spel zijn besproken, grafische elementen opnieuw bekeken en uiteindelijk nieuwe concepten ontwikkelt. Uit deze urenlange vergaderingen komen we met een nieuw The WestThe West 2.0!

  De laatste maanden, misschien wel jaren, hebben de spelers gevraagd om een nieuwe kaart in het spel. We hebben recentelijk wat ideeën bekend gemaakt, maar het is nu officieel, The West zal een nieuwe kaart krijgen.

  We hebben gewerkt aan een dynamische kaart waar je op van alles kan klikken, alle bomen, rivieren, bergen, rotsen, steden etc. etc. Al deze elementen zullen een gave nieuwe wereld creëren. Ons doel is een ‘levende’ omgeving te creëren, niet alleen een statisch grafisch beeld.

  Maar dat is niet alles! Het hele design van The West zal veranderen, om het een meer modern uiterlijk te geven. Het al bestaande nieuwe design voor de pagina’s zal daar perfect in passen. Het belangrijkste doel is de rand om de kaart te verwijderen, zodat de spelers een fullscreen kaart zullen zien.

  Alle arbeiden staan ook op de kaart, daarom hebben we besloten om de deze opnieuw te bekijken en ook een nieuw design te geven.

  Verder zullen er ook nog andere veranderingen zijn om nieuwe en oude spelers een fantastisch spelplezier te geven. Maar we willen niet te veel vertellen op dit moment. :)

  In de komende weken zullen we beetje bij beetje meer informatie en grafische elementen laten zien. Innogames werkt met een groter team dan ooit aan The West en zijn van plan om een nieuwe ervaring te brengen naar The West.

  Als je graag de eerste wilt zijn met het laatste nieuws, dan raad ik je aan om de Engelse Facebook pagina te volgen en het forum in gaten te houden.
  Offciële Facebook pagina van The West

  Met vriendelijke groet,
  The West Team