1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

[Speeltopic] WvW #13

Discussie in 'De Pokertafel' gestart door Aminity, 19. sep 2010.

Deel deze pagina

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit is het speeltopic voor WvW#13:


  Weerwolven van Wakkerdam #13
  [​IMG]  Instellingen
  Aantal spelers: 20-30
  Hints: Uitgeschakeld
  aantal wolven: 5-7
  Eindtijd stemmen: 20.00
  Tijdstip verhalen: 20.30 - 22.00
  Inactief: dood

  Open spoiler voor regels en uitleg van rollen
  ________________________________________________________

  Ten eerste: houd ten alle tijden rekening met de algemeen geldende speltopic regels opgesteld door het The-West moderating team.


  1: Rollen


  --> Het is toegestaan je rol door te vertellen, let op, spelers hoeven hierover niet de waarheid te spreken!

  --> Je dient je te gedragen naar je rol.

  --> Vragen over het spel of rollen worden besproken met de spelleider via privébericht.

  --> Chanteren van andere spelers is niet toegestaan!! Mocht dit optreden kan er contact met de spelleider genomen worden. De chanteerder zal sterven in het spel en verbannen worden van andere spellen.

  --> Het is ten alle tijden verboden privé berichten van deelnemers te citeren, ditzelfde geld voor screenshots en copy pasting. Als je iemand wil vertellen wat iemand anders jou vertelt heeft dien je dit in eigen woorden te doen!

  --------------------------------------------------------------------------
  Part 2: Posten

  --> Regelmatig ( zinvol ) posten is verplicht. De hoeveelheid waarin gepost moet worden is aan interpretatie van de spelleider. Als je verbannen bent van het forum wordt je vervangen door iemand op de reservelijst. Als er geen reserve spelers zijn zal op dat moment bekeken worden wat er gebeurd.

  --> RolePlaying wordt toegejuicht, maar is niet verplicht.

  --> Geen spam!! Hiervoor kunnen waarschuwingen gegeven worden door spelleider en moderators. Teveel spam kan tot vervanging leiden van uw rol en buitensluiting tot andere WvW's. wijzigen van berichten is niet toegestaan, wil je nog iets toevoegen doe dit in een nieuw bericht ( Speluitzondering op forumregel 3.5 )(expres dubbelposten voor postcount wordt wel bestraft :sheriff: )

  --> Ben je dood, niet meer posten. Posts van mensen die al dood zijn zullen gezien worden als spam en verwijderd worden bij een verzoek aan forum moderators :sheriff:

  Als je dood bent mag je niet meer posten. Ook geen afscheidsposts. Posts van mensen die al dood zijn zullen verwijderd worden. Je doet dan namelijk niet meer mee in het spel, dus mag je niet meer posten.

  --> Posts in verband met bepaalde rollen (jager wilt op iemand richten e.d.) worden behandeld via privébericht met de spelleider.
  ---------------------------------------------------------------
  Part 3: Spelleiders

  --> Spelleiders zijn in volmacht hun eigen spelerslijst te kiezen. Klachten hierover kunnen vermeld worden aan de spelleider en diegene zal daar naar kijken.

  --> Spelleiders zijn verplicht objectief te kijken en geen rollen door te vertellen aan buitenstaanders.

  --> Spelleiders mogen hun eigen interpretatie in het spel en regels betrekken.

  --> Spelleiders hebben het recht naar eigen inzicht spelers te laten vervangen. Dit gebeurt eventueel in overleg met moderators

  --> Bij onvoorziene omstandigheden beslist de spelleiding over hoe verder te gaan
  ---------------------------------------------------------------
  Part 4: Stemmingen

  --> Stemmingen dienen voor 20.00 bij de spelleider te liggen. Stemmingen later dan 20.00 worden niet mee geteld. Stemmen voor de volgende stemronde zijn toegestaan vanaf het moment dat de spelleider de wolvenmoord van die dag geplaatst heeft.

  --> Eenmaal gestemd staat de stemming vast. Veranderingen zijn niet mogelijk.

  --> In het geval dat de wolvenmoord hetzelfde slachtoffer kiest als de lynch vervalt de lynch en krijgt de 2e keus van de lynch een extra stem bij de volgende lynch!

  --> Burgemeesterstem en Lynchstem mogen NIET hetzelfde zijn. Als er door 1 persoon op dezelfde persoon gestemd wordt, tellen beide stemmen NIET mee en kan je een waarschuwing verwachten voor niet stemmen.

  _____________________________________________

  Uitleg van rollen:

  Spelleiding
  De spelleiding leidt het spel door middel van het schrijven van leuke verhaaltjes waarin bepaalde informatie vrijgegeven wordt. ( Meer info zie spelregels )

  Burger:
  De burger heeft elke dag eenmaal stemrecht voor de lynch. De eerste dag heeft elke burger eenmaal stemrecht voor de burgemeester verkiezing.

  Burgemeester: ( overlap met burger )
  De burgemeester leidt het dorp en beslist wie er gelyncht wordt bij gelijkspel. Als de burgermeester sterft moet deze een nieuwe burgermeester kiezen als opvolger. Als de burgermeester dit niet voor 19:45 de volgende lynchronde gedaan heeft, neemt de spelleiding deze beslissing.

  Jager: ( overlap met burger )
  Als de jager gedood wordt tijdens een wolvenmoord of lynchronde, schiet de jager op de persoon waar deze op gestemd heeft bij de lynch, als deze gestemde speler al dood is mag de jager een nieuw slachtoffer kiezen. Heeft de jager geen lynchstem uitgebracht vervalt dit recht.

  Heks: ( overlap met burger )
  De heks heeft 2 drankjes beschikbaar, 1 levensdrank en 1 dodendrank. Het is aan de heks zelf om te beslissen wanneer deze dranken gebruikt worden. Als de heks wil dat de levensdrank gebruikt gaat worden dient dit voor 19:45 gemeld te worden aan de spelleiding.

  Deze ronde: De levensdrank beschermd één keer tot maximaal tegen de 2 eerstvolgende lynchrondes en tegen de eerstvolgende wolvenmoord. ( dus als de eerste lynchronde op de betreffende persoon gestemd wordt, werkt het drankje niet de 2e keer. Als de betreffende speler gelyncht zou worden EN vermoord zou worden overleeft de speler beiden als het de eerste dag na toedienen van de drank is. De moord is wel succesvol als het de 2e dag na toedienen is. )

  Dorpsoudste: ( overlap met burger )
  De dorpsoudste kan één wolvenmoord overleven. ( Dus niet een lynchronde ) ( Als de dorpsoudste beschermd wordt door de beschermengel, dan vervalt de kracht van de dorpsoudste niet )
  Wanneer de dorpsoudste sterft vervalt de kracht van de beschermengel binnen 30 uur.

  Beschermengel: ( overlap met burger )
  De beschermengel mag elke dag iemand kiezen die beschermd wordt tegen wolvenmoord. De beschermengel mag niet 2 keer achter elkaar dezelfde persoon kiezen. De beschermengel dient dit voor 19:45 gemeld te hebben aan de spelleiding.
  De beschermende kracht van de beschermengel vervalt binnen 30 uur wanneer de dorpsoudste dood is.

  Cupido: ( overlap met burger )
  Cupido zal 2 spelers verklaren tot geliefden, dit moet voor de eerste stemrondes voor 19:45 bij de spelleiding gemeld worden wie dit zijn. Geeft Cupido geen geliefden op binnen de aangegeven tijd, dan zal Cupido een willekeurige dag sterven. Verder heeft Cupido gewonnen als de Geliefden overleven. ( Ook als Cupido gedood werd. )

  Geliefden: ( overlap met burger & eventuele andere rol )
  Geliefden krijgen elkaars rol te weten van de spelleiding, wanneer de een sterft, sterft de ander! Ze moeten samen de finish behalen. Als zij als enige over zijn hebben ze het spel gewonnen.

  Ziener: ( overlap met burger )
  De ziener heeft om de dag kans op een visioen over één medespeler. Dit visioen houd in dat de spelleiding de rol van een speler bekent maakt. De ziener bepaald van welke speler dat gebeurt.

  Weerwolven: ( overlap met burger )
  De weerwolven mogen elke nacht 1 speler vermoorden. Aangeraden is dat ze eerst iemand als leider aanwijzen. Deze speler wordt de opperwolf.

  Opperwolf: ( overlap met burger & Weerwolven )
  De opperwolf stuurt de pm door naar de leiding over wie er vermoord gaat worden die nacht. Als er van 2 verschillende wolven een pm komt wordt er niemand vermoord! Mocht deze sterven kiezen de wolven een nieuwe Opperwolf.

  infectiewolf ( bij 25 of meer spelers ) ( overlap met burger & Weerwolven )
  De infectiewolf heeft de macht om één slachtoffer uit te kiezen die ook een wolf wordt, deze kracht is geldig vanaf het moment dat de 3e weerwolvemoord gepleegd is! De Infectiewolf mag onder geen enkele voorwaarde aan zijn/haar medewolven melden dat deze de Infectiewolf is of wanneer hij/zij haar eenmalige kracht gebruikt

  NIEUW
  Ambtenaar ( bij 20 of meer spelers ) ( overlap met burger & eventuele andere rollen )
  Elke avond voor 19:45 stuurt de ambtenaar een spelernaam door naar de spelleiding, deze namen komen in een lijst. Elke 2 avonden worden de rollen van willekeurige spelers verwisseld! De lijst wordt niet geleegd, het effect van de ambtenaar blijft doorgaan, zelfs als deze sterft

  De spelleiding stuurt iedereen die invloed ondervind van deze effecten hun nieuwe rol. De Ambtenaar krijgt hiervan niks te horen.


  ________________________________________________________________


  Succes vanuit de leiding.
  Moge er veel activiteit en plezier zijn!

  Groet,
  Aminity

  ________________________________________________
  Ik heb de rollen verdeeld, deze ga ik nu iedereen versturen, het kan zijn dat je je rol pas om 21:00 ontvangt aangezien het forum wachttijden kent voor berichten versturen :rolleyes:
   
 2. Svennieboys

  Svennieboys

  Lid sinds:
  24. nov 2009
  Berichten:
  616
  Leuk Bevonden:
  0
  Succes iedereen :)
   
 3. Veel succes en plezier gewenst bij dit potje :)
   
 4. Ik heb een neusje voor de wolven

  Godzijdank is Elmo verbannen
   
 5. Veel succes en spelplezier allemaal!


  xD
   
 6. *krijgt 4e lachaanval over dat laatste*

  En hij had er zo'n zin in....
   
 7. Cole voor Burgermeester.
   
 8. Laten we hier geen ban bespreking doen ...

  Verder wens ik iedereen veel succes :)
   
 9. Ik meld het alleen maar even, ook voor Ami. Dan kan hij alvast iemand dood neer laten vallen. Hopelijk was hij wolf!
   
 10. Succes iedereen x]
  Cole voor Bugermeester.
   
 11. Supernerdddd

  Supernerdddd

  Lid sinds:
  23. feb 2009
  Berichten:
  696
  Leuk Bevonden:
  0
  bur·ge·mees·ter de; m,v -s voorzitter vd gemeenteraad en vh college van B en W
  ;)
   
 12. Ananas niet voor burgemeester...
   
 13. succes iedereen
   
 14. Aw, Ananas niet voor burgemeester?
  Burgejuffrouw dan?:p
   
 15. Geen zin dit keer.
   
 16. Ik wil zo graag
  me 1e keer :a
  Cole voor Bugermeester.
   
 17. Wat heb je te bieden als burgemeester/burgermeester/bugemeester/whatever?
   
 18. Stop is met spammen :o
   
 19. Ik Heb ervaring in real
  Ik ben op burger
  Ben goed in wolven op sporen
  En speel hier pas voor de 1e keer mee


  Cole voor Bugermeester.
   
 20. Sorry, ik ben nog niet overtuigd...
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.