• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Opdrachten - Trails of Tears

Status
Niet open voor verdere reacties.

Nehemiah

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal!

We zullen morgen rond 12.30 van start gaan, dus opdracht 1 is hier!

Je gaat beginnen aan de barre tocht. Om je overlevingskansen te vergroten, moet je eerst een beetje ervaring opdoen. Als je dit niet doet, zal de tocht te zwaar voor je zijn.

Bereik level 80


Bonus opdracht:

Als je erg leergierig bent en het je lukt om in deze tijd nog meer ervaring op te doen, zal dit je zeker ten goede komen.

Bereik level 100 – Beloning: 50 UP munten
Bereik level 120 - Beloning: 100 UP munten
(deze beloningen ontvang je op de eventserver)

Je hebt de tijd tot 7 september 23:59


Het is deze eerste dagen nog niet toegestaan om een stad te stichten.

Hoe lever ik opdrachten in?
>KLIK HIER<
Plaats hier een topic om al je opdrachten in te leveren, zet bovenaan welke opdracht het is. Hier kun je later ook je antwoorden voor de forumspellen inleveren! Dus 1 topic is genoeg voor het hele evenement.

Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal!

Is het niet gelukt om voor 23.59 uur level 80 te zijn? Dan gelden deze opdrachten niet voor jou. Maar, niet getreurd! Kijk op zondagavond 11 september rond 21.00 uur op dit forum. Je hebt dan namelijk nog een kans om alsnog aan te haken voor de reis!


Kies je route en maak je klaar voor vertrek!

Vanaf nu moet je kiezen voor een bepaalde route. Kies wijs! Je ziet nu alleen nog maar het eerste stuk van je reis. Natuurlijk komen op alle routes verschillende uitdagingen aan de orde. Voor dit eerste deel van de route heb je tot zaterdag 10 september 23.59 uur de tijd. Die zaterdag zal de nieuwe opdracht rond 21.00 uur bekend worden gemaakt.

Het is belangrijk om onderweg een goed tentenkamp te hebben, zodat je goed kan rusten, maar ook om te zorgen dat je waardevolle spullen niet zomaar geroofd kunnen worden. Zorg dus dat je hier het maximale uithaalt voor je weer verder trekt naar het volgende punt.

Bouw (in je eentje) een stad volledig uit
Let op: het is nog steeds niet toegestaan om de markt te gebruiken!

Bonusopdracht:
Lukt het jou om de boze geesten te verdrijven? Boze geesten zullen schrikken van een kleine kerk, maar om ze te verdrijven hebben we een grotere kerk nodig!

Bouw je kerk naar level 20 - Beloning: Een met staal versterkt kistje
Bouw je kerk naar level 40 - Beloning: Harige cactus (+45 arbeidspunten, +10% ervaring)
(deze beloningen ontvang je op de eventserver)

Doel bereikt?
>KLIK HIER< Om dit aan ons door te geven!

Je gaat aan de slag om te zorgen dat je onderweg niet zonder voorraden komt te zitten. Het belangrijkste om mee te nemen, is natuurlijk water, maar je moet ook ten alle tijden een kampvuur kunnen maken om de wilde dieren weg te houden bij je tentenkamp. Wanneer je deze dieren onderweg tegenkomt en het lukt je om ze te overmeesteren, moet je wel het juiste keukengerei hebben om deze te kunnen opeten. En natuurlijk moet je ook goed voor je eigen dieren zorgen die je vergezellen op de lange reis. Zorg dus dat je nooit zonder komt te zitten!

Kies een beroep en maak het volgende:
Kwakzalver: Verzamel 500 Tondeldozen
Veldkok: Verzamel 750 Houtskool
Smid: Verzamel 750 Pannen
Zadelmeester: Verzamel 750 Voedingszakken


Bonusopdracht:
Lukt het jou om extra voorraden aan te leggen om je tocht gemakkelijker te maken?

Kwakzalver: Verzamel in totaal 665 Tondeldozen
Veldkok: Verzamel in totaal 1000 Houtskool
Smid: Verzamel in totaal 1000 Pannen
Zadelmeester: Verzamel in totaal 1000 Voedingszakken

Beloning: Een met staal versterkt kistje
(deze beloning ontvang je op de eventserver)

Kwakzalver: Verzamel in totaal 830 Tondeldozen
Veldkok: Verzamel in totaal 1250 Houtskool
Smid: Verzamel in totaal 1250 Pannen
Zadelmeester: Verzamel in totaal 1250 Voedingszakken

Beloning: Konijnenoren cactus (+15% geld, +10% geluk)
(deze beloning ontvang je op de eventserver)

Doel bereikt?
>KLIK HIER< Om dit aan ons door te geven! Let op: de producten worden uit je inventaris verwijderd wanneer je je beloning ontvangt!

Je mag onderweg natuurlijk niet onderkoeld raken en daarom is het van groot belang dat je een goed stel kleren meeneemt op je tocht. Maar het is ook belangrijk om niet op te vallen, zodat struikrovers je niet zomaar overal kunnen zien lopen. Schutkleuren zijn dan ook je beste vriend. Aangezien het landschap verandert, moet je van verschillende kleuren een setje hebben.

Vind een groene hoed, halsketting, jas, broek, riem en schoenen (groen moet in de naam zitten) (arbeidsrapporten van gevonden items met een datum tussen 07-09 21.00 uur en 10-09 23.59 uur)
Vind een gele hoed, halsketting, jas, broek, riem en schoenen (geel moet in de naam zitten) (arbeidsrapporten van gevonden items met een datum tussen 07-09 21.00 uur en 10-09 23.59 uur)

Bonusopdracht:
Je schoenen slijten natuurlijk het hardst tijdens de reis, dus als het je lukt om 3 of zelfs 6 mocassins te vinden, hoef je op het laatst niet op je blote voeten verder.

Vind 3 Mocassins (van de indianenset) - Beloning: Een met staal versterkt kistje
Vind 6 Mocassins (van de indianenset) - Beloning: Thanksgiving cactus (+12% geld, +13% ervaring)
(arbeidsrapporten van gevonden items met een datum tussen 07-09 21.00 uur en 10-09 23.59 uur)
(deze beloningen ontvang je op de eventserver)

Doel bereikt?
>KLIK HIER< Om dit aan ons door te geven! Let op: de items worden uit je inventaris verwijderd wanneer je je beloning ontvangt!

Je kan tijdens je tocht natuurlijk niet altijd de hoofdwegen pakken, maar je zal over stoffige vlaktes met zandstormen en ruige winden gaan. Uiteraard heb je geen zin om de hele tijd zand en vliegjes te eten en het is dus goed om een stevige bandana te hebben voor onderweg. Hier zijn verschillende tijdelijk oplossingen voor te vinden, maar de Arbeidsdoek in combinatie met het Goudzoekersmasker is hier het beste tegen bestand. Zorg dus dat je deze in je bezit hebt.

Rond de opdrachten 'De Buitenpost' en 'Hacketts claim' af.

Bonus opdracht:
Zorg ook dat je op weg gaat met voldoende eten. Sommige dieren zijn makkelijker te vangen dan andere. Lukt het je om kalkoenen te vinden en misschien zelfs een paar bizons?

Vind 450 Kalkoen - Beloning: Een staal versterkt kistje
Vind 300 Bizonvachten - Beloning: Hulpkokskoekenpan
(deze beloningen ontvang je op de eventserver)

Doel bereikt?
>KLIK HIER< Om dit aan ons door te geven! Let op: de producten worden uit je inventaris verwijderd wanneer je je beloning ontvangt!

Kies dus 1 route uit en doe de opdracht die hierbij hoort. De volgende keer zal je deze zelfde route aan moeten houden (dan mag je dus niet meer kiezen!!).

Je hebt tot zaterdag 10 september 23.59 uur de tijd om deze opdrachten af te ronden en door te geven. De nieuwe opdrachten zullen op zaterdag rond 21.00 uur hier gepost worden. Veel plezier!


Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
FORUMOPDRACHT!

Beste indianen,

De voorbereidingen voor de grote reis zijn in volle gang. Je hebt misschien al een keuze gemaakt welke route je wilt nemen, maar je vraagt je af wat je allemaal op je pad tegen zal komen. Je hebt wat schilderijen gezien van de omgeving, maar daarvan ben je vergeten wat ook alweer waar was. Misschien lukt het je om uit te vogelen waar de herkenningspunten waren voor deze locaties.

Zoek van de volgende schilderijen in welke county ze staan:

Eerste schilderij.png

Tweede schilderij.png

Derde schilderij.png

Vierde schilderij.png

Hoe kan ik meedoen?
Om deel te kunnen nemen heb je een forumaccount nodig. Heb je deze nog niet? Maak er dan snel een aan door op deze link te klikken.
Zodra je ingelogd bent met je account, heb je toegang tot dit subforum. Maak hier een nieuw topic aan, of gebruik je huidige topic voor deelname aan de speedserver. Vervolgens plaats je hier je antwoorden.

Duur van de wedstrijd
Je hebt vanaf nu tot en met maandag 12 september 23:59 uur de tijd om je antwoorden in te zenden. Inzendingen na deze datum zullen niet meetellen. Vervolgens heeft het team even nodig om de antwoorden na te kijken en zullen hierna de winnaars bekend worden gemaakt.

Regels
1. Iedere speler mag maar met één account deelnemen. Meerdere inschrijvingen zijn dus niet mogelijk.
2. Zoals gebruikelijk zijn leden van het The West Team uitgesloten van deelname.
3. Er is maximaal één inzending per persoon toegestaan.
4. Alle antwoorden moeten uiterlijk 12 september verstuurd zijn. Hierna is de wedstrijd afgelopen.
5. Om geldig deel te nemen aan deze wedstrijd start je 1 onderwerp in het daarvoor bestemde subforum voor de inzendingen. In dit subforum zal iedereen alleen zijn eigen onderwerp kunnen zien. Als topic titel zet je je spelersnaam neer of kan je reageren op een eerder bericht wat je verzonden hebt.

Prijzen
Onder de winnaars zal 3x 200 nuggets worden verloot.

Jullie kunnen feedback achter laten of vragen stellen in het Discussie Topic!

Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt:

dist3rio

Teamleden
Forummoderator
Rust en Ruzie!

Goedeavond reizigers,

De afgelopen week ben je druk bezig geweest met het voorbereiden van je grote reis. Vandaag is het de laatste rustdag voor je echt van start gaat. Belangrijk dus om goed bij te slapen, je energie aan te vullen, maar ook om nog even te genieten van de vrede met elkaar. Tijd dus om zoveel mogelijk vredespijpen met elkaar te roken rond het kampvuur.

Communitydoel: Verzamel met elkaar 7500 vredespijpen.
Beloning: Matoaka’s set

De 5 spelers die de meeste vredespijpen aanleveren, zullen door de goden beloond worden met 5 Goudstaven als extra beloning. Deze kunnen later in het event belangrijk zijn ;)

Voor deze opdracht zal je in een stad geplaatst worden, zodat je de gevonden vredespijpen op de markt kunt plaatsen en de goden deze in ontvangst kunnen nemen.
Let op: onderling gebruik van de markt is nog steeds niet toegestaan!

Bonusopdracht:
De rookwolken van de vredespijpen hebben de aandacht getrokken van het leger wat altijd op de loer ligt. Terwijl je ze in de verte aan hoort komen, moet je dus snel een verdediging opbouwen binnen het kamp. Zorg dat je deze wint, zodat je morgen daadwerkelijk aan je reis kan beginnen!

Neem deel aan het Fortgevecht en zorg dat je de aanval verslaat!
Beloning: Verrassing

Deze opdrachten lopen van zaterdag 10 september 23.59 uur tot zondag 11 september 23.59 uur

Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Nehemiah

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal!

Tijd om te vertrekken!
Tijdens het gevecht zijn alle routes bij elkaar gekomen. Dit betekent dat je nu nog kan aanhaken als je het eerste deel van de reis gemist hebt of niet gehaald hebt. Wanneer je nog niet begonnen bent aan een bepaalde route dien je voor Maandag 12 september 23:59 te melden welke route je wil gaan volgen! Doe je dit niet dan zal je niet meer deel kunnen nemen aan het evenement. Als je al in een stad zit dien je deze route aan te houden!

Je bent klaar met het grote gevecht en hier heb je je lesje wel van geleerd. Je gaat nu echt op reis en je weet dat je onderweg waarschijnlijk nog meer soldaten tegen zal komen. Daarom is het goed om een voorraad duiten mee te nemen, zodat je ze eventueel om kan kopen, mocht dit nodig zijn. Dat is het enige voordeel van een corrupte staat.

Verzamel 5 miljoen dollar

Bonusopdracht:
Tijdens je zoektocht kan je opeens aangevallen worden door bandieten. Wees dus altijd op je hoede en zorg dat als je aangevallen wordt, je dit gevecht wint!

Beloning: Bandieten geweer
KO bescherming zal je niet helpen, deze zullen wij beëindigen.

Heb je je doel bereikt? Koop dan iets van de goden van de markt voor 5 miljoen dollar. Post je gewonnen duel in het hiervoor aangegeven forumonderdeel.
Er is hard gevochten rondom het fort. Veel mensen zijn gesneuveld en de gieren cirkelen in de lucht. Dan bedenk je je opeens dat er dan vast ook nog wel wat waardevolle spullen op het slagveld achter zijn gebleven. Die kunnen zomaar van pas komen tijdens je lange reis. Snel ga je dus aan de slag om deze te verzamelen.

-Vind 15 genaamde items met een minimale inkoopwaarde van 10.000
De 6 spelers die een item vinden met de hoogste vindwaarde (deze hoeft dus niet genaamd te zijn), mogen een andere route kiezen voor de volgende opdracht.

Bonusopdracht:
Terwijl je op het slagveld rondloopt om spullen te verzamelen, zie dat er een aantal soldaten toch nog niet verslagen zijn. Zij hebben zich tijdens het gevecht teruggetrokken in één van de torens van het fort en zaten daar lekker whisky te drinken. Lukt het jou om deze soldaten alsnog te verslaan?

-Versla 10 soldaten (NPC's) in een duel - Beloning: Fortgevecht soldatengeweer.
Dit zijn de mogelijke NPC's:
John Smith
William Jones
James Williams
Charles Taylor
George Thomas

Je moet zelf de soldaten aanvallen!

Heb je je doel bereikt? Stuur de rapporten van de gevonden items en duels dan naar het hiervoor aangegeven forumonderdeel.
Na het gevecht sta je nog stijf van de adrenaline. Al je zintuigen staan op scherp en je denkt dat je overal gevaar ziet. Op zich is het goed om alert te zijn, maar let op dat je je frustratie alleen op de juiste personen afreageert. Je besluit voorop te gaan om eventuele struikrovers te slim af te zijn. In de struiken kan het zomaar zijn dat je op wat smokkelwaar stuit. Uiteraard laat je dit niet liggen, want alles kan zomaar van pas komen op je reis.

-Win 10 duels tegen de loslopende struikrovers
Dit zijn de volgende NPC's:
Doc Holiday
Jim Miller
Butch Cassidy
The Sundance Kid
Jessey James

Je moet zelf de struikrovers aanvallen!

-Verzamel 300 Smokkelwaar

Bonusopdracht:
Je vechtlust is niet nog helemaal getemperd en je besluit er nog een tandje bovenop te doen!

Win 75 bandietduels door de tegenstander KO te slaan - Beloning: Bandieten geweer

Heb je je doel behaald? Post de rapporten van de duels dan in het hiervoor aangegeven forumonderdeel en zet het smokkelwaar op de markt, zodat de goden dit in ontvangst kunnen nemen.
Na het gevecht om het fort is het tijd om daadwerkelijk op reis te gaan. Om de gewonden te verzorgen en te zorgen dat je onderweg ook voldoende medicijnen bij je hebt is het belangrijk om wonderlijke producten samen te stellen, zodat je je overlevingskansen kan vergroten. Zorg dus dat je een flinke voorraad hebt, zodat je voldoende hebt om de hele reis te doorstaan.

Kwakzalver: Craft 100 Vruchtensap
Veldkok: Craft 100 Zoete basis
Smid: Craft 100 Metalen flessen stop
Zadelmeester: Craft 200 Flessen tas

Deze recepten heb je al in je inventaris.

Bonusopdracht:
Tijdens het maken van je bijzondere medicijnen, kom je opeens een medicijnman van een vijandelijke stam tegen. Die is het niet eens met jouw gebruik van magie en gaat het gevecht met je aan.

Win 10 duels tegen vijandige medicijnmannen - Beloning: Ravenboog
Dit zijn de volgende NPC's:
Icaro
Angatkuq
Ghigau
Shamanka
Seripigari


De medicijnman valt jou aan!
KO bescherming zal je niet helpen, deze zullen wij beëindigen.

Heb je het doel behaald? Zet de medicijnen op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en post de rapporten van de duels in het hiervoor aangegeven forumonderdeel.

Deze opdrachten lopen van zondag 11 september 23.59 uur tot dinsdag 13 september 23.59 uur.

Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal,

Het is jullie gelukt om de vredespijpen te verzamelen!
Teamwork makes the dream work!

Hierbij de top 5 van mensen die de meeste producten hebben aangeleverd:
1. @Arctic met 819 vredespijpen
2. @mastadont.. met 801 vredespijpen
3. @anja charite met 754 vredespijpen
4. @ancoonbar met 753 vredespijpen
5. @Sjeesje met 563 vredespijpen

Heel goed gedaan!
Bewaar jullie extra beloning goed, want die kan later nog goed van pas komen!

Jullie The West Team
 

Nehemiah

Teamleden
Forummoderator
FORUMOPDRACHT!

Hallo Allemaal!

Het is tijd om te laten zien dat je een echt indiaan bent! Sommige medewandelaars op deze route hebben hier namelijk twijfels over. Ze zien je af en toe wel vechten met schimmige figuren, maar vragen zich af of je echt hebt wat nodig is om een indiaan genoemd te worden. Nu vraag je je misschien af, wat heb ik dan nodig? Nou, een echt indianenoutfit natuurlijk! Fake it, till you make it! Dus zorg dat je alle onderdelen van het indianensetje in je bezit hebt en maak een print screen van jezelf in het setje op de Trails of Tears server!

Hoe kan ik meedoen?
Lever je print screen in het antwoorden topic. Het antwoorden topic vind je hier.

Duur van de wedstrijd
Je hebt vanaf nu tot en met zaterdag 24 september 23:59 uur de tijd om je antwoorden in te zenden. Inzendingen na deze datum zullen niet meetellen. Vervolgens heeft het team even nodig om de antwoorden na te kijken en zullen hierna de winnaars bekend worden gemaakt.

Regels
1. Iedere speler mag maar met één account deelnemen. Meerdere inschrijvingen zijn dus niet mogelijk.
2. Zoals gebruikelijk zijn leden van het The West Team uitgesloten van deelname.
3. Er is maximaal één inzending per persoon toegestaan.
4. Alle antwoorden moeten uiterlijk 24 september verstuurd zijn. Hierna is de wedstrijd afgelopen.

Beloningen
Onder de winnaars zal 15x 100 munten worden verloot.
Deze beloning ontvang je op een wereld naar keuze

Winnaars van de vorige forumwedstrijd:
@Sjeesje
@Red Ruby
@carerra
Jullie hebben 200 nuggets gewonnen!

Iedereen die 4 antwoorden had ingezonden had het correct!

Alle beloningen van de vorige en komende forumwedstrijden worden na het einde van het Trails of Tears evenement(28 september) uitgedeeld!

Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt:

Nehemiah

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal!

Goud blijft waardevol!
Zoals je kunt zien kun je in het verdere van je reis goudstaven verdienen door de extra opdrachten te voltooien. Deze goudstaven komen later op je weg van pas! Wees hier dus zuinig op!

Zoals je ziet, gaan verschillende opdrachten met craften aan de slag. Heb je bepaalde items nodig die een andere craft moet maken? Zet de producten hiervoor dan op de markt voor je locale handwerker. Die zal deze dan voor je maken. De eventuele bonuscrafts zijn ook altijd voor jou! Fluister een mod of zet een berichtje op het Deelnameforum om te melden dat je iets klaar hebt gezet! Let op: Onderling gebruik van de markt is nog steeds niet toegestaan!

Locale handwerkers:

Route 1 - Amadahy
Route 2 - Concotocko
Route 3 - Noya
Route 4 - Kamama

Op je route kom je langs een rivier. Hier zitten verschillende goudzoekers hard te zeven. Opeens springt er één goudzoeker enthousiast op en snelt zich ervandoor met zijn huifkar. Die heeft duidelijk een goede goudklomp gevonden! Je besluit je geluk te testen, zodat je het goud wellicht om kan laten smelten voor iets wat van pas kan komen.

Verzamel 300 Goudstof en 300 Pannen

Bonusopdracht:
Je probeert samen met je maten de gelukkige goudzoeker in te halen en hebt hier een heel snel paard voor nodig. Helaas ben je vrij krenterig en kan je dus alleen ezels kopen. Upgrade 5 ezels naar level 5 zodat ze toch snel genoeg zijn om de buit te achterhalen.

Heb 5x een Ezel level 5 in je inventaris
Verzamel 150 Voedingszakken

Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Zet de spullen dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht in het ondertussen bekende forumonderdeel!

Je hebt aardig wat spullen verzameld en komt tot de conclusie dat je dit niet allemaal alleen kan dragen. Je hebt dus wat huifkarren nodig om dit allemaal te kunnen vervoeren. Gelukkig is geen één beroep onbekend voor jouw stamleden, zij kunnen je hierbij helpen. Verzamel de spullen, zet ze voor hen op de markt en zij zullen zorgen dat de huifkarren op tijd klaar zijn!

Verzamel 30 Rondreizende koetsen

Bonusopdracht:
Voor deze koetsen moeten natuurlijk ook snelle paarden gespannen worden, anders moet je ze zelf trekken.

Heb een Shoshone level 5 in je inventaris
Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Zet de spullen dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht in het ondertussen bekende forumonderdeel!

Je hebt al je agressie af kunnen reageren en bent weer een beetje tot bedaren gekomen. Tijd om je reis te vervolgen. Je hoort ondertussen je maag af en toe knorren en bedenkt dat het best al een tijd geleden is dat je voor het laatst hebt gegeten. Gelukkig kom je langs water waar zich mogelijk wat dieren bevinden. Tijd om te gaan jagen!

Verzamel 100 Messen en 500 Biefstuk

Bonusopdracht:
Je hebt het vlees van de krokodillen opgegeten en je besluit om de huiden te verkopen. Om te zorgen dat deze huiden van goede kwaliteit zijn, heb je een paar goede messen nodig.

Verzamel 25 Spareribs - Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Zet de spullen dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht in het ondertussen bekende forumonderdeel!

Je magische drankjes hebben de aandacht getrokken van kwakzalvers in de omgeving. Zij zijn altijd als eerste op de hoogte als er nieuwe medicijnen op de markt komen. Je besluit hen op de proef te stellen door hen verschillende elixers te laten proeven. Om te voorkomen dat ze hier ziek van worden, besluit je ze aan te lengen met water (dat is tenslotte ook de specialiteit van de kwakzalvers).

Verzamel 500 Groentelikeur

Bonusopdracht:
Het lukt je om het onderscheid te maken tussen de echte oplichters en de kwakzalvers die wel verstand hebben van kruiden. Je besluit de echte kruidendrankjes te verkopen.

Verzamel 100 Haargroeimiddel - Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Zet de spullen dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht in het ondertussen bekende forumonderdeel!

Deze opdrachten lopen van dinsdag 13 september 21.00 uur tot donderdag 15 september 23.59 uur.

Jullie The West Team
 

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
De volgende spelers hebben tijdens de vorige opdracht items gevonden met de hoogste vindwaarde en mogen er dus voor kiezen om een andere route te gaan volgen(je huidige route voortzetten is ook een keuze!). Geef dit voor woensdag 14 september 23.59 door via het ondertussen bekende forumonderdeel en je wordt in de andere stad geplaatst!

- @Hekhuus met 18105
- @Billies met 18105
- @lendrado cobaldi met 18000
- @Red Ruby met 18000
- @tettinck met 17765
- @jellebie34 met 17600

Heel goed gedaan en op naar de volgende ronde :)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal,

Even een paar huishoudelijke mededelingen:

- Vandaag begint het Oktoberfest event. Helaas is het niet gelukt om dit event uit te zetten voor de Trails of Tears. Aangezien het niet de bedoeling is dat iedereen straks in allerlei nieuwe sets rondhuppelt, delen we bij deze mee, dat deelname aan het dit event verboden is. Uiteraard zal je Pretzels verzamelen (die krijg je als je aan het arbeiden bent), maar die mag je dus niet gebruiken om het event daadwerkelijk te spelen (dus ook niet de gratis spins voor bijvoorbeeld buffs). Wordt dit toch gedaan, dan krijg je in eerste instantie een waarschuwing en zullen de spullen uit je inventaris verwijderd worden en bij een tweede keer zal je helaas verbannen worden van de server. Iets wat we natuurlijk niet willen, maar wel moeten om het eerlijk te houden. Kortom: doe alsof het event er niet is!

- In de Fortstad zitten spelers die eerdere opdrachten niet gehaald hebben en dus niet meer mee doen met de routes. Het staat hen vrij om gewoon te arbeiden en nog plezier te hebben op deze server en eventueel deel te nemen aan fortgevechten. Het is voor hen echter niet toegestaan om spelers die nog meedoen met de route te duelleren. Andersom is het dus ook niet toegestaan om hen te duelleren. Mocht dit toch voorkomen, zullen hier helaas ook consequenties aan vastzitten. Kortom: duels tussen mensen in een routestad en fortstad zijn niet toegestaan.

Dit klinkt misschien als een negatieve post, maar wil ook nog even zeggen dat jullie lekker bezig zijn en dat het leuk is om jullie hard aan het werk te zien om de opdrachten te voltooien en het onderling gezellig hebben. Ga dan ook vooral zo door :)

Jullie The West Team
 
Laatst bewerkt:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal,

Het is tijd om je route te vervolgen. Lees snel wat er nu weer op je pad komt!
Let op: Onderling gebruik van de markt is nog steeds verboden!

Je vervolgt je reis met je gevulde zakken vol met goud. Je vraagt je af of dit nu alles is in het leven? Streven naar rijkdom. Dan valt je oog op een knappe mede-indiaan. Maar je bent niet de enige die interesse heeft! Je merkt al snel dat je moet gaan vechten voor de liefde en besluit het heft in eigen hand te nemen!

Verzamel 50 Dromenvangers
Win 15 duels tegen andere indianen
Dit zijn de volgende NPC's:
Icaro
Angatkuq
Ghigau
Shamanka
Seripigari


Bonusopdracht:
Je hebt moedig gestreden! Maar het feit dat je geen competitie meer hebt, wil natuurlijk niet zeggen dat je ook het hart hebt veroverd van je geliefde! De hoogste tijd om een cadeautje te geven!

Verzamel 100 Rozen 100 Vredesbloemen en 100 Rozenwater - Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Plaats de producten dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht (met de duelreports) in het ondertussen bekende forumonderdeel!

Je hebt net een hele stoet koetsen gemaakt en gaat op weg. Je bedenkt je dat je best wel afhankelijk bent van andere mensen om dingen voor je te maken en dit is niet echt handig. Het is altijd beter om zelf je zaakjes te kunnen regelen. Daarom besluit je om in de leer te gaan en je meester te maken in je beroep! Zo kan je zelf je koets repareren en drankjes maken om beter te worden mocht je ziek worden!

Bereik level 500 handwerk
Mocht je bepaalde recepten nodig hebben om dit level te behalen, dan kan je deze 'kopen' bij één van de mods voor 1,5 miljoen per stuk. Deze regeling geldt momenteel alleen voor route 2. Later zullen andere routes ook deze mogelijkheid krijgen.

Bonusopdracht:
Om te laten zien dat je echt iets geleerd hebt, besluit je de goden te verblijden met een offer van je beste producten!

Zet de volgende producten op de markt (je moet alleen de dingen te maken van je eigen beroep)
Veldkok: 25 Gedroogd vlees
Kwakzalver: 50 Slangenolie
Zadelmeester: 150 Ledervet
Smid: 60 Roestvrije bouten

Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Plaats de producten dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht in het ondertussen bekende forumonderdeel!

Je gaat verder op je tocht en ziet bij elke stap die je zet dat de wolken boven je hoofd dreigender worden. Dit kan maar één ding betekenen: er komt noodweer aan! Het is te laat om op zoek te gaan naar een schuilplaats. Dan herinner je je opeens de oude zonnedans die het stamhoofd eens aan je geleerd heeft. Je besluit je beste beentje voor te zetten en begint te dansen alsof je leven ervan afhangt. Natuurlijk kan deze dans niet worden gedaan zonder de nodige liederen.

Verzamel 300 Zangboeken, 300 Bladmuziek en 300 Marstrompetten
Verzamel 10 Liederen van The West


Bonusopdracht:
Je ziet dat er ook kinderen mee beginnen te dansen en te zingen en besluit er een feest van te maken om het moraal te verbeteren.

Verzamel de volgende items (de vindrapportjes moeten vallen binnen de data van de opdracht:(
Shipiboratelaar
Indianenfluit
Okarina
Koshibel
Chajchas

Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Plaats de producten dan op de markt, zodat de goden deze in ontvangst kunnen nemen en stuur een bericht in het ondertussen bekende forumonderdeel!

De drankjes die je hebt gemaakt hebben een bijzonder effect op je. Je hebt er iets teveel van gedronken en begint te hallucineren. De goden vragen je om een keuze te maken tussen het pad van de Strijder of het pad van de Genezer. Waar kies jij voor?

Kies één van de twee reeks opdrachten die je gaat volgen:

Verzamel 100 Voodoopoppen
Verzamel 400 uitgeslagen tand
Als huurling vechten 10 aantal uur
Win 30 Bandietduels

Verzamel 100 Wierook
Verzamel 150 Verband
Werken als kwakzalver 10 aantal uur
Bid 10 keer

Heb je je pad voltooid, geef dit dan aan in het bekende forumonderdeel en plaats je producten op de markt voor de goden. Dan ontvang je een wapen waarmee je de bonusopdracht moet voltooien.

Bonusopdracht:
Je besluit om je geluk en je nieuwe aanwinst te testen.

Versla 10 Struikrovers met gebruik van je nieuwe aanwinst!
Dit zijn de volgende NPC's:
Doc Holiday
Jim Miller
Butch Cassidy
The Sundance Kid
Jessey James

Beloning: 5 Goudstaven

Heb je je doel bereikt? Plaats de duelreports dan op het ondertussen bekende forumonderdeel!

Deze opdrachten lopen van donderdag 15 september 23.59 uur tot zondag 18 september 23.59 uur.
 
Laatst bewerkt:

Nehemiah

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal!

Een reis zoals deze kan mentaal erg zwaar zijn, daarom is het belangrijk om aan je spiritualiteit te werken. Daarom is het thema van deze opdrachtenronde... spiritualiteit! :D

Rond de opdracht Diergeesten af
Beloning: 10 goudstaven

Je loopt al voor dagen, je mocassins zijn versleten dus je voeten doen zeer. Ook heb je al dagen niets gegeten. Je vraagt je af of je de plek van bestemming ooit nog wel gaat bereiken. Plotseling slaat het weer om, het begint hard te waaien en je hoort 2 stemmen en ze vragen je beide om naar hen toe te komen. Naar welke stem luister jij?

Kies één van de twee reeks opdrachten die je gaat volgen:
De krachtige beer vraagt je om een offer. Hij zal je kracht schenken.

-Vind 15 genaamde wapens
-Verzamel 300 schedels
-Koop een scherpe tomahawk level 5 (de scherpe tomahawk zal in de shop geplaatst worden)
-8 uur grizzlyberen jagen

De wijze adelaar vraagt je om een offer. Hij zal je wijsheid schenken.

-Vind 5 mocassins (Maakt niet uit welke kleur)
-Verzamel 300 Ceremoniële staf
-Verzamel 100 sterke drank
-8 uur adelaarsveren verzamelen
Als je 1 van de 2 opdrachten hebt afgerond:
De goden zijn je goed gezind, echter moet je wel gewoon de kapotte mocassins repareren!
-Verzamel 50 lederen bedekking.

Na het voltooien van deze taken zal je een wapen ontvangen van de goden.

Bonus opdracht:
De goden hebben je een wapen gegeven om je avonturen voort te zetten.

speel 5 avonturen
Beloning: 5 goudstaven

Wie de meeste avonturen wint zal 5 extra goudstaven ontvangen!
DEZE WAPENS ZULLEN NA DE OPDRACHT UIT DE INVENTARIS WORDEN VERWIJDERD

Je stam heeft het zwaar, er heersen vele ziektes in het kamp en er is weinig vers voedsel. Je besluit je tot de goden te keren en hen om hulp te vragen. Welke god vraag jij om hulp?

Kies één van de twee reeks opdrachten die je gaat volgen:
De Gahe zijn waardevol omdat ze helen en ziekte verdrijven. Dit is wat je nodig hebt!

-Verzamel 500 amuletten
-Vind 5 kwakzalver schoenen(kleur maakt niet uit)
-10 uur werk als een reservaatopzichter

Hij is de gelukkige Jager, de held van het volk. Misschien kan hij helpen om voedsel te bemachtigen?

-Verzamel 250 messen
-Verzamel 150 geweien
-Vind 5 pelsjagers mutsen(kleur maakt niet uit)
-7 uur op poema's jagen
Als je 1 van de 2 opdrachten hebt afgerond:
De goden hebben gehoor gegeven aan je roep. Als dank maak je een groot vuur ter ere van de goden.
-Verzamel 100 hout
-Verzamel 20 tondeldozen

Na het voltooien van deze taken zal je een wapen ontvangen van de goden.

Bonus opdracht:
De goden hebben je een wapen gegeven om je avonturen voort te zetten.

speel 5 avonturen
Beloning: 5 goudstaven

Wie de meeste avonturen wint zal 5 extra goudstaven ontvangen!
DEZE WAPENS ZULLEN NA DE OPDRACHT UIT DE INVENTARIS WORDEN VERWIJDERD

De zonnedans heeft iets te goed geholpen, er heerst al voor langere periode extreme droogte. Je bent flink uitgedroogd en begint te hallucineren.
Je ziet 2 goden voor je staan; Shakaru de godin van de zon, zou je wat fout hebben gedaan? En Eithinoha de godin van moeder aarde. Misschien kan zij je helpen?

Kies één van de twee reeks opdrachten die je gaat volgen:
Misschien heb je wel iets fout gedaan bij je laatste zonnedans? Laten we onze spijt betuigen!

-Verzamel 5 verentooien (kleur maakt niet uit)
-7 uur waterput boren
-Rond de opdracht spoor van de geesten af
-Verzamel 300 veldflessen

Dit is 1 van de machtigste goden, zij moet ons kunnen helpen!

-Verzamel 5 indianenkledij (kleur maakt niet uit)
-10 uur The West ontdekken
-Verzamel 300 veldflessen
-Koop een scherpe half metalen tomahawk level 5 (de scherpe halve metalen tomahawk zal in de shop geplaatst worden)
Als je 1 van de 2 opdrachten hebt afgerond:
Het regent! eindelijk! Maar misschien had je toch niet teveel in 1 keer moeten drinken?
-Verzamel 30 buikmedicijn

Na het voltooien van deze taken zal je een wapen ontvangen van de goden.

Bonus opdracht:
De goden hebben je een wapen gegeven om je avonturen voort te zetten.

speel 5 avonturen
Beloning: 5 goudstaven

Wie de meeste avonturen wint zal 5 extra goudstaven ontvangen!
DEZE WAPENS ZULLEN NA DE OPDRACHT UIT DE INVENTARIS WORDEN VERWIJDERD

Je hebt onlangs de goden de strijder of de genezer geëerd. Echter blijken dit valse goden te zijn! Allowat-Sakima, de oppergod, is woedend! Misschien moet je hem snel een offer brengen, om de pijn te verzachten. Maar welk offer zal hij accepteren?

-Vind 5 tomahawks (ook half metalen tomahawks zijn toegestaan)
-Verzamel 200 krokodillenleer
-Rond de opdracht spoor van de geesten af
-12 uur Jacht op groot wild

-Verzamel 5 indianenbroeken (kleur maakt niet uit)
-Verzamel 200 tondeldozen
-10 uur op verkenning gaan
-Verzamel 100 houtplanken

Als je 1 van de 2 opdrachten hebt afgerond:
Gelukkig! Allowat-Sakima accepteert beide offers. Echter lijkt hij met 1 offer minder blij, maar gelukkig kan je je reis voortzetten. Je maakt je weer klaar om verder te gaan en verzamelt nog wat eten.
-Verzamel 70 vissensoep

Na het voltooien van deze taken zal je een wapen ontvangen van de goden.

Bonus opdracht:
De goden hebben je een wapen gegeven om je avonturen voort te zetten.

speel 5 avonturen
Beloning: 5 goudstaven

Wie de meeste avonturen wint zal 5 extra goudstaven ontvangen!
DEZE WAPENS ZULLEN NA DE OPDRACHT UIT DE INVENTARIS WORDEN VERWIJDERD

Random kisten die verkregen worden bij avonturen dienen op de markt geplaatst te worden als offer aan de goden, je zult hier een kruidenkist voor terug krijgen!

Deze opdrachten lopen van Zondag 18 september moment van posten tot Woensdag 21 september 23.59 uur.
 
Laatst bewerkt:

Nehemiah

Teamleden
Forummoderator
Goedenavond indianen!

Wij hebben het één en ander in de saloon voorbij zien komen wat betreft de avonturen. Wij snappen dat je ook graag deel wil nemen aan de avonturen met je main character. Echter zou dit de competitie sterk kunnen beïnvloeden, wat wij uiteraard niet willen. We willen op ons evenement de sterkste indianen zien met zo min mogelijk invloed van buitenaf! Dus vanaf nu kan je als deelnemer van ons evenement ''Trails of Tears'' niet meer deelnemen aan avonturen met een andere wereld dan de evenementenwereld. Deze regel is van kracht tot Woensdag 21 september 23:59. Overtreding van deze regel kan uitsluiting van het evenement betekenen.

Dank voor jullie begrip.

Jullie The West Team
 

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
Hallo allemaal,

Het einde van je route komt in zicht! Dit is je laatste obstakel voor je over de eindstreep bent en je bestemming hebt bereikt. Nog even hard werken voor je er bent dus! Je besluit spullen te verzamelen om je verblijf straks aangenaam en verdedigbaar te maken. Je weet dat er op de plek van je bestemming forten zijn die je zo snel mogelijk tot huiselijke vestingen wilt omtoveren.

Lever de producten voor een volledig fort:
108 Gereedschapskisten
216 Zagen
324 Plattegronden
30 Balen stof
60 Katoen
24 Hamers
36 Scheppen
60 Bevervallen
240 Houtplanken
3 Vlaggen van de Unie
2 Vlaggen van de Confederatie
8 Lasso's
36 Paalhamers
12 Spijkers
60 Schaven
240 Vlaggetjes
192 Scheepsbellen
60 Posthoorns
72 Munitie
60 Olie
54 Whiskey


Plaats de producten op de markt (pas inleveren als je ALLES hebt) en geef aan op het bekende forumonderdeel dat je dit gedaan hebt!

Deze opdracht loopt van woensdag 21 september moment van posten tot zaterdag 24 september 23.59 uur.
 
Laatst bewerkt:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
Er is flink wat afgestreden! Avonturen zijn gespeeld, gewonnen, maar soms ook verloren. Na spannende momenten, kunnen we bekend maken wie per route de meeste avonturen gewonnen heeft:

Van route 1 was dat een gedeelde eerste plaats voor:
@halown en @mastadont.. met beide 5 gewonnen avonturen.

Van route 2 was dat:
@ancoonbar met 9 gewonnen avonturen.

Van route 3 was dat:
@Lotte207 met 18 gewonnen avonturen.

Van route 4 was dat:
@leetje333 met 8 gewonnen avonturen.

Allemaal super gedaan!
De beloningen hebben jullie inmiddels ontvangen!
Op naar het volgende avontuur!
 

dist3rio

Teamleden
Forummoderator
FORUMOPDRACHT!

Hallo allemaal,

Tijd om wat woorden om te zetten in daden! In onderstaande puzzel staan wat woorden van het event verstopt. Weet jij ze allemaal te vinden? Maar niet alleen dat: weet je ze ook te verbeelden? Van elke woord wat gezocht moet worden (en van de oplossing) dien je een passende in-game(!) printscreen te maken (er mogen meerdere woorden (max. 3) in 1 printscreen voorkomen als je dit erbij vermeld) en deze printscreens samen met de oplossing naar het bekende deelnameforum door te sturen! Graag alles in 1x!

Screenshot_13.png


Onder de winnaars zal 5x een glanzende premiumkist worden verloot.
Deze beloning ontvang je op een wereld naar keuze

Je kunt je antwoorden inzenden tot uiterlijk maandag 26 september 23.59 uur.

Jullie The West Team

Succes!

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Lily of the Valley

Teamleden
Forummoderator
EINDSPEL!

Je hebt je reis voltooid! Het is je gelukt om deze hele tocht te lopen! Gefeliciteerd!

Het is nu tijd om je te gaan settelen op je nieuwe plekje. Uiteraard zijn er op deze plek ook verschillende specialismen nodig! Dit betekent dat je van alle markten thuis moet zijn. Wellicht ben jij wel de nieuwe stamoudste van je route met de meeste ervaring, of verzorg jij alle magische drankjes als medicijnman. Of ben jij goed in het behalen van uitzonderlijke prestaties. De komende dagen heb je de kans om een eindbeloning te winnen op deze wereld. Waar je een beloning voor kunt winnen is deels afhankelijk van de route die je hebt afgelegd.

Er zijn verschillende onderdelen waarnaar gekeken zal worden:
- Crafting (hiervoor wordt naar de ranking gekeken)
- Inventariswaarde (verkoopwaarde), stuur hiervoor een linkje met je inventaris door via het deelnameforum of per telegram (dus niet per fluister)
- Prestatiepunten (hiervoor wordt naar de ranking gekeken)
- Ervaringspunten (hiervoor wordt naar de ranking gekeken)
- Duels (hiervoor kijken we naar het verschil tussen gewonnen en verloren duels)
- Fortgevechten (deze telt eigenlijk dubbel, zowel voor meeste schade als voor meeste ontwijkers)

Je strijdt met en tegen de mensen binnen je route. Per route zal er dus gekeken worden wie per onderdeel het beste scoort. Hiervoor krijg je dan punten en degene met de minste punten wint uiteindelijk. Per route zal er één onderdeel extra zwaar meetellen. Deze wordt 3x meegenomen in de score ten opzichte van de anderen. Hieronder een voorbeeldscore van iemand die in de route zit waarvan de duels zwaarder meetellen:

Crafting: 3e plaats
Inventariswaarde: 2e plaats
Prestatiepunten: 1e plaats
Ervaringspunten: 4e plaats
Duels: 1e plaats
Fortgevechten: 1e en 5e plaats
Gemiddeld komt deze speler dan uit op een score van 2,1111111
Degene met de laagste score is dan uiteindelijk de winnaar van die route.

Hieronder staat aangegeven welk onderdeel per route zwaarder (dus 3x) mee zal tellen:

Crafting

Ervaringspunten

Inventariswaarde (verkoopwaarde)

Prestatiepunten

Dus even als samenvatting: Je wordt op alle punten beoordeeld ten opzichte van je stadsgenoten. Per stad is er één onderdeel wat zwaarder meetelt. Uiteindelijk zal er een eerste en tweede prijs per route zijn:

- Oude avatar op een wereld naar keuze
- 500 Nuggets
- 3 El Gringo items naar keuze OF kies 6 items van elk evenement* dat heeft plaatsgevonden van 2012-2021

*Items die verkregen konden worden in de evenementen die plaatsvonden van 2012 t/m 2021 (Valentijnsdag, Pasen, Onafhankelijkheidsdag, Oktoberfeest, Dag van de doden en Kerst). Unieke items zoals de wapens voor de winnaar van een specifiek evenement zijn niet toegestaan. Ook kisten, paarden levering certificaten en wapenkisten behoren niet tot de opties.

- 250 Nuggets
- 2 El Gringo items naar keuze OF kies 4 items van elk evenement* dat heeft plaatsgevonden van 2012-2021

*Items die verkregen konden worden in de evenementen die plaatsvonden van 2012 t/m 2021 (Valentijnsdag, Pasen, Onafhankelijkheidsdag, Oktoberfeest, Dag van de doden en Kerst). Unieke items zoals de wapens voor de winnaar van een specifiek evenement zijn niet toegestaan. Ook kisten, paarden levering certificaten en wapenkisten behoren niet tot de opties.

Tijdens je reis heb je de mogelijkheid gehad om goudstaven te krijgen voor het afronden van de bonusuitdagingen. Nu je aan het eind van je reis bent gekomen en besloten hebt om te gaan settelen, kan je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig kan je je goudstaven inruilen voor wat extraatjes, om je op weg te helpen om je plek te vinden. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende setjes en buffjes die je kunt kopen met de goudstaven met daarbij vermeld hoeveel goudstaven dit kost:


Tot slot is het nu voor iedereen mogelijk om recepten te kopen om te craften. Deze kosten 2,5 miljoen per stuk en zijn aan te vragen bij de moderators via telegram of via het deelnameforum.

Vannacht zal dit eindspel beginnen. En wel om 00.00 uur. Dit betekent dat je nu de tijd hebt om na te denken waar jij je goudstaven aan uit wilt geven. Je verzoekje kun je per telegram of via het deelnameforum aan ons kenbaar maken, zodat je om middernacht de spullen in je inventaris hebt.

Dit eindspel duurt vanaf zondag 25 september 00.00 uur tot het einde van deze server, dus tot woensdag 28 september 12.30 uur.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan