• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Oorlog in Oekraïne - Officiële verklaring

Kleiduif.

Teamleden
Community Manager
Spelmoderator
Forummoderator
Verbannen
Beste spelers,

In de laatste paar dagen hebben we allemaal de verwoesting moeten aanschouwen die het Russische leger aanbracht tijdens de invasie van Oekraïne. Het breekt ons hart om de scenes van dat deel van de wereld te aanschouwen. Niemand ter wereld zou de angsten, verwoesting, en verlies moeten doorstaan die oorlog brengt en helaas is dat wel de realiteit voor miljoenen mensen de afgelopen dagen.

InnoGames heeft €10.000 gedoneerd aan het Rode Kruis, een bekende humanitaire organisatie, waarmee ze hulp zullen bieden zoals het helpen van vluchtelingen en het opleiden van dokters. We zijn daarnaast aan het kijken voor de mogelijkheid om dekens, luchtbedden en andere goederen te brengen naar organisaties die de mensen in Oekraïne zullen helpen die hun huizen hebben moeten verlaten vanwege deze oorlog.

We weten dat er meer mensen zijn die graag willen helpen maar niet goed weten hoe. We hebben een mooie en sterke community van spelers in Oekraïne en we willen ons best doen om ze te steunen in deze moeilijke tijden. Daarom hebben we besloten een lijst te delen waarmee wij allen de bevolking in Oekraïne kunnen ondersteunen: https://www.globalcitizen.org/en/content/ways-to-help-ukraine-conflict.

Laten we vriendelijk blijven voor elkaar en hopen op een betere en meer vredige toekomst!
 

Kleiduif.

Teamleden
Community Manager
Spelmoderator
Forummoderator
Verbannen
Update op bovenstaande bericht:

De Russische invasie van Oekraïne geeft veel zorgen voor mensen. Het Russische leger is huizen, kritieke infrastructuur en veel inwoners aan het aanvallen.

InnoGames is duidelijk tegen deze oorlog. Wij hebben collega's uit zowel Oekraïne als Rusland die voor InnoGames werken en wij willen dat de oorlog zal worden gestopt. Ondertussen worden de woonplaatsen van onze collega's uit Oekraïne aangevallen. We zien al dst er vluchtelingen naar Duitsland komen en we doen ons best om hen te helpen met bijvoorbeeld gratis maaltijden in onze kantine. Ook, als een roep om vrede, zullen wij een banner met een duidelijk statement op onze forums plaatsen.

Wij hebben er voor gekozen om onze spelers uit Rusland niet te blokkeren van onze spellen. We maken liever een duidelijk statement tegen deze oorlog. Het kan echter zo zijn dat wij op een bepaald moment worden geblokkeerd door de Russische overheid. In dat geval willen wij je aanraden om uit te zoeken hoe een VPN werkt indien je onze spellen vanuit Rusland wil kunnen spelen.

Onze gedachten gaan uit naar de mensen in Oekraïne, die worden geraakt door deze oorlog. Laten we allemaal aardig tegen hun zijn en hen helpen waar we kunnen! Laten we daarnaast alles doen wat we kunnen om deze verschrikkelijke oorlog te stoppen!
 
Bovenaan