• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Mini handwerk event & handelsman

ancoonbar

#blameWasa
Teamleden
Forummoderator


Howdy Cowboys and Cowgirls!

Vandaag willen we 2 verrassingen laten zien gebaseerd op jullie feedback. Laten we starten met de handelsman.

Angus McGuffin is de jongere broer van Philip McGuffin, die woont op een geïsoleerde boerderij. Angus McGuffin is een gekke wetenschapper die onderzoekt naar plant vegetaties. Hij koopt voorwerpen op die sommige mensen waardeloos vinden en gebruikt ze voor het verbeteren van plant groei, weerstand tegen het weer en de hoeveelheid fruit. Angus Beweerd dat zijn uitvinden meer voedsel produceren voor minder energie. Angus wil graag werk instructies, Angus would like to have more work instructions, verhogende drankjes, ervaring drankjes, mojo of rode vloeistof. Je kan hem vanaf woensdag bezoeken.

Veel van jullie hebben gevraagd om de mogelijkheid voor het verkopen en/of ruilen van items die je niet meer kan gebruiken. Voor ieder van jullie betekende dat iets verschillends. Bijvoorbeeld arbeidsinstructies zijn niet meer zo nuttig voor spelers met een hoger level, maar wel nog gewenst op een lager level. Sommigen gaven aan dat ervaringsdrankjes beter uit het spel verwijderd konden worden, terwijl anderen ze nog willen gebruiken om hoger in de ranglijst te komen. Als Angus McGuffin aanbod een product mist dat je graag zou willen ruilen en je dat niet aan de rondreizende handelaar kan verkopen, laat dat ons dat weten.

Wanneer je deze producten ruilt, let er dan wel op dat het spel op een dag kan veranderen en er misschien nieuwe taken, opdrachten, levels of formules komen waarmee je deze items kunt gebruiken.***

Enkele weken geleden ontvingen we een verzoek om een klein community event met handwerk te maken. En hier is het dan we hebben een nieuw Handwerk mini-Event. Als jullie het waarderen, zullen we het verbeteren en volgend jaar terugbrengen.

Laten we eens zien hoe het werkt:
Henry heeft een idee voor een bak wedstrijd. Iedereen, jij dus ook, kan meedoen aan de wedstrijd. Henry zal als onpartijdige jury optreden en zal je dus niet helpen met je taak, maar hij verteld je wel waar naar toe te gaan en wie je kan helpen. Met wat hulp van Angus McGuffin, de meester van je beroep en je vrienden, ben je in staan om een nieuw recept te leren en de beste cake van het wilde westen te maken. Wanneer je je cake hebt gemaakt, komen er wat klanten die je cakes willen kopen. Om alle 4 de cakes te verkopen en wel 20 munten per dag te verdienen, zul je moeten samenwerken met de andere handwerken.

Je kan de opdracht om cakes te maken iedere 5 uur doen, maar je kan ze maar 1x per dag voor een opdracht inleveren.

Het Handwerk mini-event zal lopen van 20 Mei 10:00 tot 8 Juni 23:59.


Afhankelijk van je beroep kan je 1 van de volgende recepten leren:

 • Instructies: Boter

 • Instructies: Citrus Extract

 • Instructies: Bak vorm

 • Instructies: Houten garde

Om deze verrukkelijke cakes te maken, heb je alle bovengenoemde handwerk voorwerpen nodig.

 • Sinaasappel-koffie cake (Veldkok)

 • Rode bessen cake (kwakzalver)

 • Blauwe bessen-sinaasappel cake (Smid)

 • Chocolade-bessen cake (Zadelmeester)
Tijdens het event kan je 2 prestaties verdienen:

 • "Win een kookwedstrijd"
  Bak je eigen cake door het afsluiten van de opdrachtenreeks: Het cake bakken event.

 • "Probeer zoveel cakes als mogelijk"
  Verzamel alle 4 cakes van het event


We wensen jullie een leuke tijd met ons nieuwe event en nieuwe handelaar. We zien ook uit naar jullie feedback.

Tot ziens in het spel!

Jullie The West Team