• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Krijg gratis Forumbonuspunten met je avatar [Forumbonuspunten april 2020]

Status
Niet open voor verdere reacties.

noessy25

#blameWasa
Teamleden
Forummoderator
Hoi hoi allemaal,

In dit topic kan je Forumbonuspunten krijgen, die zo goed als gratis zijn. Nouja, letterlijk gezien betalen jullie er sowieso niet voor, maar.. Hoe dan ook, in dit topic kan je heel gemakkelijk 40 gratis Forumbonuspunten verdienen. Geen jackpot, maar altijd leuk meegenomen en misschien wel het laatste beetje wat je deze maand nodig hebt om je droomprijs in ontvangt te kunnen nemen.

Het enige dat je hoeft te doen voor deze Forumbonuspunten, is hieronder een reactie achter te laten. Achter mocht je nog geen leuke avatar hebben, dan is het voor jou helaas ietsje ingewikkelder om deze Forumbonuspunten te krijgen, je hebt er namelijk wel een avatar voor nodig. (En nee, de standaard avatar telt niet).

We willen op deze manier het forum nog iets vrolijker en gezelliger maken. Het is zeker niet nodig om een foto als avatar te gebruiken, gewoon een leuk plaatje voldoet ook. Je kan bijvoorbeeld ook je ingame avatar gebruiken, al is dat best een stom idee (Hea, nu niet naar mijn avatar kijken, daar hebben we het nu niet over. Oke? oke.), of je gaat voor simpel en maakt een afbeelding met daarin je favoriete kleur. Een profielfoto instellen kan via de volgende link:

Wat de avatar is, die je hebt maakt niet uit (zolang hij maar aan de algemene regels voldoet en het dus niet de standaard avatar is).

Verder heb ik nog 1 vraag, alsjeblieft, laat de grap waarbij jullie allemaal dezelfde nieuwe avatar kiezen achterwegen, 1 april is net geweest.. bewaar die grap maar voor volgend jaar.. Al ben ik hopelijk toch de enige die zulke slechte grappen bedenkt...
 

ancoonbar

#blameWasa
Teamleden
Forummoderator
Forumbonuspunten tot nu toe:

Ambler: 40
Arctic: 40
Billies: 40
Bisser: 40
Dave144: 40
Dist3rio: 40
Djosje: 40
Elvis: 40
G. Porter: 40
Geralds: 40
Halown: 40
Heks Odette: 40
jordi987 : 40
Jellebei34: 40
Jonkie72: 40
Kingiesss: 40
Lebareslep: 40
Lily of the Valley: 40
Lordwasa: 40
Lukas D: 40
Mastadont..: 40
Noobyou: 40
Rick I: 40
Rick-19: 40
Rocket Raccoon: 40
Sjeesje: 40
Tim19: 40
Van Voorthuizen: 40
 
Laatst bewerkt:

noessy25

#blameWasa
Teamleden
Forummoderator
Leuke avatars allemaal, zo ziet het forum er gelijk een stukje vrolijker uit :D :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.