1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

Kiwi City / Iwik City / Wiki City / Ikiw City

Discussie in 'Steden W1: Aanvragen en Aanbiedingen' gestart door Funjini, 7. apr 2009.

Deel deze pagina

 1. Beste Cowboys en Cowgirls,

  Voor onze 4e stad zijn wij nog op zoek naar inwoners die de boel wat komen opvrolijken. Wij bieden JOU een 4-tal steden, waarvan 2 uitgebouwt, 1 bijna en 1 stad in aanbouw.

  We vormen een sterk geconcentreerd cluster in continent dat in een dichbevolkt gebied ligt met volop actie. In de stad Ikiw City nemen wij nog leden aan van alle pluimage. Voorwaarde is wel dat je van een respectabel level bent (20+) en een actieve speler. Voorkeur hebben we niet, hoewel een goede bouwer nooit weg is.

  Daarmee komen vrijwel alle items tot je beschikking. We hebben een vrij winkelbeleid, wat betekend dat je gratis van stad naar stad kunt hoppen om daar de items van jouw voorkeur te kopen tegen de lage prijs. In alle steden wordt vermeld wat er in de andere steden te koop is. Ook nemen onze duelisten het voor je op, mocht je problemen hebben met mensen van andere steden.

  Ben je het zat om een eeuwigheid op een reactie te wachten voordat je ergens kunt shoppen, of zit je in een gedeelte van "The West" waar nog niet veel te doen is, meld je dan nu aan bij Chester of bij mij en kom bij onze groep !
   
 2. Er zijn nog steeds plaatsen vrij in onze 4e stad : VSW - Ikiw City

  De laatste ontwikkelingen binnen onze groep van 4 steden is dat we een samenwerkingsverbnd zijn aangegaan met een aantal andere top steden (VSW steden). Hiermee hebben we toegang tot vrijwel alle items binnen het spel. Wat we in onze eigen steden niet hebben, hebben ze wel ergens anders.

  Kortom: bij ons zit je goed ;)
   
 3. Onze groep bestaat inmiddels uit 6 steden. Momenteel zijn we hard aan de slag met -uiteraard- de forten. Wij zoeken nog nieuwe mensen die onze steden en ons fort komen versterken.

  We vragen actieve spelers die hun steentje willen bijdragen. Hiervoor in de plaats bieden we je een fort, 6 steden en een uitgebreid netwerk van bondgenoten die je met raad en daad bij zullen staan.

  Karakterklasse maakt niet uit, level 20+
   
 4. Wederom zoeken wij naar aanvulling voor onze stedengroep. We zijn actief in van alles en nog wat, maar tegelijkertijd ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt en te spelen hoe je wilt.

  We zijn vooral op zoek naar (hyper)actieve leden, die veel plezier in het spel hebben en graag meehelpen met fortgevechten of forten uit willen bouwen (als materiaal verzamelaar of eventueel bouwer). Actieve duellisten kunnen zich eventueel aanmelden bij The Little Man. Alle andere klassen en rangen vanaf level 20 kunnen mij een berichtje sturen, of een van de andere VSW - Kiwi / Wiki 1 & 2 / Ikiw / Kamp Beverlo stadsleiders.