1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

Internationale goudkoorts!

Discussie in 'Telegraafkantoor' gestart door leones, 12. aug 2018.

Deel deze pagina

 1. leones

  leones Spelmoderator Forummoderator

  Lid sinds:
  2. nov 2008
  Berichten:
  9.326
  Leuk Bevonden:
  38
  [​IMG]

  Snel, snel, snel!

  Ons nieuwe evenement is er eindelijk, onze Internationale goudkoorts! We zoeken de snelste spelers onder jullie!

  Het is alweer een tijdje geleden dat we het internationale fortgevecht kampioenschap hebben gehad en nu is de internationale speed wereld aan de beurt.
  Jullie zullen ongetwijfeld al eens hebben meegedaan aan een speed wereld en de basisprincipes ervan kennen. Onze internationale speed wereld zal ongeveer hetzelfde functioneren, met enkele aanpassingen om meer multiplayer en rollenspel te promoten.
  Het vorige evenement was er al wat werk verricht voor de spelers, wat ervoor zorgde dat we wat strenger waren in de regelgeving. Dit keer zullen jullie zelf kunnen registreren en het spel spelen zoals je zelf wil. Uiteraard zullen er ook enkele regels zijn die gevolgd moeten worden.

  Gedurende 30 dagen krijg je toegang tot een wereld die sneller gaat dan normaal. Niet alles is echter sneller, de tijd om arbeiden te voltooien, fortgevechten en de vereisten voor opdrachten blijven hetzelfde. De hoeveelheid geld, ervaringspunten en de snelheid wordt echter verhoogd. Dit zorgt ervoor dat je sneller een level omhoog kan gaan, sneller voorwerpen kan kopen, sneller producten kan vinden, enzovoorts.

  Het evenement loopt van 15 augustus (tussen 10:00 en 15:00) tot 14 september 23:59.

  De wereld is hier te vinden: https://events.the-west.net/


  Er zullen geweldige prijzen zijn voor de snelheidsduivels onder jullie! De grootste prijzenpot is voor de spelers die de meeste ervaringspunten verzamelen gedurende deze 30 dagen. Dit wordt gesplitst in twee categorieën, een voor de premium spelers en een voor de non-premium spelers:

  1e plek: 2000 Nuggets + set (kleding, wapens, dier+zadel)
  2e plek: 1500 Nuggets + set (kleding)
  3e plek: 1000 Nuggets + wapenset

  Er zullen dus twee winnaars zijn voor de eerste, tweede en derde plek. De spelers die nuggets gebruiken en de spelers die dat niet doen. Wees echter voorzichtig, het gebruik van een login bonus plaatst je al in de premium categorie.

  De op een na grootste prijzenpot is voor spelers die de meeste prestatiepunten hebben.

  Premium spelers vs Non-Premium spelers:

  1e plek: 2000 Nuggets + speciale hoed + halsband voorwerp
  2e plek: 1200 Nuggets
  3e plek: 500 Nuggets

  Let op, het uitgeven van een login bonus zorgt ook hier dat je in de nugget speler categorie wordt geplaatst.

  Een prijs van 500 nuggets wordt uitgereikt aan de speler die het meeste geld op de bank heeft op zijn karakter.

  Een prijs van 1000 nuggets + wapenset wordt uitgereikt aan de speler met de meeste duelpunten.

  Dat is echter niet alles, er zijn ook prijzen voor steden met de meeste stadspunten:

  1e plek: 500 munten + 100 nuggets voor alle leden en Speedy Gonzales titel
  2e plek: 500 munten voor alle leden en Speedy Gonzales titel

  Er is ook een prijs voor de stad die het meeste geld in de stadskas heeft - 500 munten voor elk lid.

  Er zijn zoals je kan zien verschillende manieren om iets te winnen in het evenement voor veel verschillende speelstijlen - veel prijzen leggen de focus op multiplayer en organiseren. Om het meeste uit het evenement te halen zal je dus ook daar aan mee moeten doen.

  De volgende bonussen zullen actief zijn op deze wereld:

  Geld van arbeiden: 1000%
  Ervaringspunten van arbeiden: 1000%
  Geluk bij arbeiden: 500%
  Producten vindkans: 1000%
  Snelheid: 1500%
  Energie herstel: 750%
  Levenspunten herstel: 750%
  Arbeidsmotivatie: 750%
  Duelmotivatie: 750%
  Duelschade: 200%
  Arbeidspunten: 500%

  100% is wat je normaal gewend bent.

  Heb je nog vragen? Lees dan eerst de veelgestelde vragen hieronder en als je nog vragen hebt of jouw mening wil delen, dan kan dat in ons discussietopic.

  • Alle huidige spelregels gelden op de evenementwereld. Inclusief het privacybeleid en Algemeen Geldende Voorwaarden. Alle regelschendingen, inclusief communicatie, zullen worden behandeld alsof je zou spelen op de reguliere werelden.
  • Als je permanent bent geblokkeerd door een serieuze regelovertreding, mag je niet terugkeren naar het evenement. Tijdens een evenement kan een regelschending onomkeerbare schade aanrichten en je terug laten keren in het spel zou een oneerlijk voordeel kunnen opleveren. Je kan beroep aantekenen tegen de blokkering, waarna je een gedetailleerde uitleg zal ontvangen.
  • Communicatie: Je mag jouw eigen taal gebruiken in stadsprofielen, fortprofielen, karakterprofielen, enz. We verzoeken je echter om Engels te gebruiken in de saloon chat, aangezien dat een publieke ruimte is en het fijn is als iedereen elkaar kan verstaan.
  • Bankoverschrijvingen zijn uitgeschakeld op deze wereld. Er worden prijzen gegeven voor de geld categorie en het gebruik van de markt om geld over te hevelen zal als regelschending worden beschouwd en zorgt ervoor dat jouw geld wordt teruggezet naar $0. Al het geld dat in een stadskas is geplaatst wordt verwijderd als het geld op illegale manier is verkregen.
  • Steden: Je mag meedoen aan alle spelonderdelen, inclusief steden. Je bent niet verplicht om toe te treden tot een stad (wel aangeraden), maar je bent vrij er een te stichten of je bij een stad te voegen. Teamwork is essentieel als je sommige prijzen wil winnen!
  • Allianties zijn toegestaan maar leveren geen prijzen op .
  • Markthandel: Zoals eerder vermeld zullen we de markt streng in de gaten houden. De markt is alleen bedoeld voor handel, niet om grote sommen geld tussen spelers uit te wisselen. Alle voorwerpen die op de markt kunnen worden geplaatst zijn gelimiteerd tot tweemaal de inkoopwaarde.
  • Er zijn verschillende categorieën waarin je kan winnen. Je kan in zo veel als je wil winnen en zal daarvoor een beloning ontvangen. Er zijn echter twee hoofdzakelijke categorieën: Premium en non-premium voor de winnaars bij de ervaringspunten en prestatiepunten. Als een enkele nugget wordt afgetrokken van jouw account voor in-game aankopen val je automatisch in de premium categorie. Dit wordt niet ongedaan gemaakt bij een ongeluk, let dus goed op waar je klikt.
  • De evenementwereld zal een volledige premium wereld zijn.
  • Fortgevechten zijn toegestaan. Meerdere fortgevechten kort na elkaar kosten echter steeds meer.
  • Het rondreizende circus is niet actief.

  Bedankt voor het spelen van The West!

  Met vriendelijke groet,
  Jouw The West Team