• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Informatie topic [Forumbonuspunten]

Status
Niet open voor verdere reacties.
Howdy cowgirls and cowboys,
Hebben jullie het al gehoord? De Forumbonuspunten zijn hier! Lees verder om te ontdekken wat je allemaal met deze Forumbonuspunten kan doen, en hoe je deze kunt bemachtigen.

Forumbonuspunten zijn punten die je kan verzamelen door actieve deelname aan het forum. 'Actieve deelname aan het forum' klinkt heel leuk en aardig, maar dit legt natuurlijk niet echt uit hoe je aan deze punten kan komen en wat je ermee kan doen.. Nou, dat zal ik je eens haarfijn uitleggen.

Forumbonuspunten kan je, zoals hierboven ook al vermeld staat, verdienen op het forum. Er zullen elke maand speciale topics worden aangemaakt waar je Forumbonuspunten kunt verdienen. In deze topics zal duidelijk vermeld staan dat je Forumbonuspunten te verdienen zijn, en in welke maand deze punten geldig zijn. Aan het einde van de maand worden alle Forumbonuspunten bij elkaar opgeteld en krijg je de kans om deze in te ruilen voor leuke ingame prijzen.

De precieze data waarop je punten kunt verzamelen, de lijst wordt opgemaakt en vrijgegeven, en de datum waarvoor je de prijzen moet doorgeven zullen elke maand in een apart topic worden geplaatst, tezamen met de prijzenlijst voor die maand.
Het basisschema zal echter elke maand hetzelfde zijn. Vanaf de eerste tot en met de 24e van de maand kan je Forumbonuspunten verdienen. Op de 25e (of 26e) van de maand wordt geteld hoeveel punten iedereen heeft verzameled en wordt dit in een overzicht gezet. Daarna heeft iedere speler de rest van de maand de tijd om door te geven welke prijs hij of zij wilt ontvangen.

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben kunnen jullie terecht in het feedbacktopic.

De regels:
  • De spel- en forumregels zijn van kracht.
  • Iedere speler mag met één forumaccount deelnemen. Meerdere ingame accounts gebruiken is wel toegestaan, zolang deze bespeeld worden door 1 speler en niet op dezelfde speelwereld vindbaar zijn.
  • Forummoderators zijn uitgesloten van deelname, dit geldt niet voor de overige The West teamleden.
  • Bij onenigheid of onduidelijkheid is de spelleiding beslissend.
  • De spelleiding heeft het recht de voorwaarden aan te passen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan