• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Hollywest: The West Video Wedstrijd

Howdy cowboys en cowgirls,

We zijn trots om de viering van een speciale dag aan te kunnen kondigen: de verjaardag van ons geliefde spel The West!
Het is nu 8 jaar geleden dat we onze poorten naar het wilde westen openden voor iedereen! Sinds die tijd hebben jullie allemaal een heleboel opdrachten opgelost, vele kilometers afgelegd op jullie trouwe paarden, ezelfs of zelfs op een dinosaurus en hebben jullie geholpen het reizende circus op te bouwen. Jullie hebben vele banen gehad, enorme hoeveelheden voorwerpen verzameld, allerlei schurken geduelleerd en zelfs opwindende avonturen en fortgevechten overleefd met jullie bondgenoten!
Wellicht heb je ook van verwondingen moeten bijkomen of heb je slangen in je schoenen gevonden zo nu en dan - maar dat is niets dat een gedreven speler van The West tegenhoudt, natuurlijk!

Dus, schreeuw hard "Yeehaw!" en markeer 30 april in je kalender, want we hebben een mooie wedstrijd voor je georganiseerd om onze verjaardag te vieren:

Heb jij ooit gedroomd de volgende blockbuster van de westerse bioscopen te produceren? Welnu, hier is je kans!

Om onze 8ste verjaardag te vieren willen we je vragen om een video te creëeren van 30 tot 90 seconden over slechts één onderwerp: The West!

Het kan bestaan uit echte content, of in-game content, of je kunt een korte geanimeerde film van een westernheld die zijn lot op de prairie van The West opzoekt maken. Je kunt een stomme film maken, of juist een mét geluid, zwart wit of in kleur - net wat jíj vindt dat beter past bij the stijl van The West!

Je kunt natuurlijk je vrienden, familie en huisdieren filmen - alles is mogelijk, zolang het maar aan onze algemene voorwaarden (zie de volgende post) voldoet.

De prijzen zullen zijn:
 • 1ste plaats: een uniek speciaal voorwerp + 1500 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
 • 2e plaats: een uniek speciaal voorwerp + 1200 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
 • 3e plaats: een uniek speciaal voorwerp + 1000 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
 • Marktwinnaar: een uniek speciaal voorwerp + 1000 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
 • Alle deelnemers: een kleine verrassing.

Ben je niet zo vaardig in het maken van een film? Geen probleem! Zelfs als je niet gekozen wordt als een van de winnaars, krijg je een leuke verrassing als beloning!

Mocht je geen film in kunnen leveren, kun je je nog steeds inzetten bij de wedstrijd door te stemmen op de beste kandidaat voor de Nederlandse taalversie en later bij het stemmen op de uiteindelijke wereldwijde winnaar op onze sociale mediakanalen!

Grijp je camera en begin met filmen! We kijken uit naar jullie ideeën. En vergeet niet om een oogje te houden op het forum - in de komende dagen wachten nog enkele verrassingen op je om onze verjaardag nog verder te vieren.

Plaats je inzending door hier te posten!
Vergeet niet de bevestiging van het lezen en acceptatie van de voorwaarden toe te voegen, zoals genoemd in ¶4 van de Algemene Voorwaarden (zie de post hieronder).

Yeehaw,
Jullie The West Team!
 
Algemene Voorwaarden
 1. De organisator van de "The West Video Wedstrijd" (Wedstrijd is InnoGames, gelocaliseerd aan de Friesenstraße 13, 20097 Hamburg, Duitsland.
 2. Het doel van de Wedstrijd is het creëren van een video gerelateerd aan The West.
 3. De Wedstrijd is open voor alle geregistreerde The West spelers (Entrants), behalve medewerkers van InnoGames, het supportteam en hun directe naasten en anderen die op andere wijze aan het bedrijf gekoppeld zijn, of de Wedstrijd organiseren of beoordelen.
 4. Om mee te doen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer deze Algemene Voorwaarden kennen. Bevestiging van acceptatie wordt gedaan door de Deelnemer wanneer deze een verklaring plaatst bij de inzending van de video op de forumpagina gewijd aan de Wedstrijd:
  Ik heb de Algemene Voorwaarden van de "The West Video Wedstrijd gelezen en ik accepteer deze, en ik stem ermee in dat mijn video gepubliceerd wordt op de Sociale Media van InnoGames.
 5. Deelname zonder de bevestiging zoals in ¶4 wordt gediskwalificeerd en verwijderd van de wedstrijdpagina.
 6. Met de instemming met de algemene voorwaarden geeft de deelnemer alle rechten aan de organisator en stemt in met de publicatie van het werk in het spel, op het forum en op sociale media.
 7. De Deelnemer draagt de volle verantwoordelijkheid voor de inhoud van de publicatie en alle kosten die gemaakt worden bij de voorbereiding van de wedstrijd zijn voor de deelnemer.
 8. Deelname is kostenloos, er is geen aankoop benodigd en je hoeft je niet te registreren, de enige voorwaarde is acceptatie van deze algemene voorwaarden door middel van een bericht in de forumdiscussie over deze wedstrijd.
 9. Ieder persoon kan maar één keer deelnemen. Meerdere inzendingen van één persoon worden gediskwalificeerd.
 10. Er wordt geen verantwoordelijkheid geaccepteerd voor inzendingen die niet ontvangen zijn om eender welke reden.
 11. De einddatum van de wedstrijd is 31 mei 2016, 10:00u 's ochtends (Nederlandse tijd). Inzendingen na deze datum kunnen niet worden geaccepteerd.
 12. The regels van de wedstrijd en de prijzen:
  • Eisen voor de video:
   • Het doel van de video is een video met bovengenoemd thema.
   • De deelnemer stuurt een link in naar de video, die is gepubliceerd op YouTube.
   • De video moet een link naar The West bevatten in ofwel de video zelf, of de beschrijving van de video en moet "search tags" bevatten met daarin onder andere The West.
   • We accepteren inzendingen van teams van maximaal twee spelers of individuen.
   • Het is toegestaan om computeranimaties of amateuropnames te maken.
   • De video is maximaal 90 seconden lang en niet korter dan 30 seconden.
   • De video moet tenminste screenshots van het spel of korte videos van het spel bevatten.
   • De deelnemer mag alle grafische inhoud van The West gebruiken, en ook al het materiaal dat voor de wedstrijd beschikbaargesteld is.
   • Het videoproject moet geheel door de deelnemer gemaakt zijn.
   • Videos mogen geen seksuele, vulgaire, geweldadige of anderszins ongepaste inhoud bevatten.
   • De video mag geen materiaal met copyright bevatten, zoals muziek, video of ander beeldmateriaal.
   • De deelnemer kan wel zijn eigen soundtrack of muziek voor de video gebruiken.
   • Alle taaluitingen die niet in het Engels zijn, moeten ondertiteld worden in het Engels.
  • Om mee te doen aan de wedstrijd moet de deelnemer naar het The West forum gaan via de link en daar de video plaatsen, tezamen met de verklaring zoals genoemd in ¶4.
  • De Deelnemers worden onderworpen aan een meerstaps selectieproces gemaakt door de Community en de Organisator met behulp van het The West forum en sociale media. Deze stappen zijn als volgt:
   • Stap 1: Stemmen door de Community op het The West forum (01 juni 2016 t/m 4 juni 2016). Er wordt één winnaar per taalversie gekozen.
   • Stap 2: Selectie door de organisator tot en met 10 juni 2016. De drie beste films gaan door naar de laatste stap.
   • Stap 3: Stemmen door de Community op de internationale The West Facebookpagina (48 uur, beginnend op 11 juni 2016, 15:00 CET).
  • Prijzen zijn als volgt:
   1. 1ste plaats: een uniek speciaal voorwerp + 1500 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
   2. 2e plaats: een uniek speciaal voorwerp + 1200 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
   3. 3e plaats: een uniek speciaal voorwerp + 1000 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
   4. Marktwinnaar: een uniek speciaal voorwerp + 1000 nuggets + een exclusieve titel: "Filmregisseur"
   5. Alle deelnemers: een kleine verrassing.
 13. Prijzen zijn zoals hierboven en geen andere alternatieven worden aangeboden. De prijzen zijn niet over te zetten naar een ander persoon dan de winnaar. De prijzen zijn onderworpen aan beschikbaarheid en we behouden het recht om een andere prijs uit te keren van gelijke waarden, zonder verdere berichtgeving.
 14. De organisator is niet verantwoordelijk voor verkeerde prijsdetails die worden vermeld door derden.
 15. Deelnemers moeten ervan op de hoogte zijn dat alle winnende videos in een taal anders dan het Engels vertaald moeten zijn (ondertiteld). De organisator neemt geen verantwoordelijkheid voor de ondertitels of sfeerveranderingen door vertaling.
 16. De winnaar wordt bericht binnen 5 dagen na de uiteindelijke stemming. Wanneer de winnaar niet kan worden gecontacteerd of de prijs niet opeist binnen 14 dagen na notificatie, behouden we het recht om de prijs van de winnaar over te zetten naar een andere, nieuwe winnaar.
 17. De organisator notificeert de winnaar wanneer en hoe de prijs wordt afgeleverd.
 18. Met de acceptatie van de algemene voorwaarden stemt de winnaar in met het gebruik van zijn/haar spelernaam in gepubliceerd materiaal, en hun inzending. Alle persoonlijke data met betrekking tot de winnaar en andere deelnemers wordt uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige Duitse gegevensbeschermende wetgeving en wordt niet afgestaan aan derden zonder voorafgaande toestemming van de deelnemer.
 19. De organisator behoudt het recht om deze wedstrijd en de algemene voorwaarden te annuleren of te veranderen in het geval van een noodsituatie, oorlog, civiele of militaire verstoring, of een actuele of geanticipeerde breuk van eender welke toepasselijke wet of regulatie of een situatie buiten de controle van de organisator om. In zo'n geval worden veranderingen aan de wedstrijd zo snel mogelijk gecommuniceerd aan de deelnemers door de organisator.
 20. De Wedstrijd en deze Algemene Voorwaarden worden onderworpen aan Duitse wetgeving en in het geval van geschillen wordt er uitsluitend jurisdictie verleend in de gerechtshoven van Duitsland.
 
Beste community,

Inmiddels is de termijn om je video in te sturen verlopen. Helaas hebben we geen valide inzendingen mogen ontvangen op de Nederlandse werelden, waardoor we de fase van het stemmen op de beste Nederlandse inzending overslaan. Uiteraard kan iedereen wel meestemmen op de internationale stemming op 11 juni. Deze stemming zal gehouden worden op Facebook.

Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team
 
Gefeliciteerd aan de winnaars! We zijn trots om de winnaars te mogen aankondigen voor de Hollywest videowedstrijd!


Eerste plaats: Italië
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/WjXOhSioeJ8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Tweede plaats: Frankrijk
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/cWLRmeXi1B0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Derde plaats: Internationale servers
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/smWq_MbX4C0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


De prijzen zijn als volgt:
Eerste plaats: Klapbord + 1500 Nuggets + titel: "Filmregisseur"
Tweede plaats: Klapbord + 1200 Nuggets + titel: "Filmregisseur"
Derde plaats: Klapbord + 1000 Nuggets + titel: "Filmregisseur"
Marktwinnaar: Klapbord + 1000 Nuggets + titel: "Filmregisseur" (Voor de marktwinnaars wiens inzending niet in de uiteindelijke top drie stond)
Alle valide inzendingen: een Gouden brief

Verder willen we iedereen bedanken die heeft meegedaan aan deze wedstrijd - of dat was middels het inzenden van een video of door het stemmen op de uiteindelijke winnaars. We hebben genoten van het kijken naar alle videos!