• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Forumaccount beveiliging

Kleiduif.

Teamleden
Community Manager
Spelmoderator
Forummoderator
Verbannen
Beste spelers,

Wij zijn een stijgend aantal inbraakpogingen op de forumaccounts van spelers. Om je account veilig te houden, zorg ervoor dat je een veilig wachtwoord gebruikt, de formule voor een veilig wachtwoord:
  • 14 tekens
  • Letters (hoofdletters en kleine letter)
  • Vreemde tekens
  • Getallen

Dice ware/zin methode:
  • Bevat ten minste 4 willekeurige woorden (de gemiddelde lengte van elk woord moet minimaal 4,2 tekens zijn.)
  • Gescheiden door een symbool

Voor je forum account, kun je ook de 2-Factor Authentication inschakelen. Dit kun je hier doen: [U]https://forum.the-west.nl/index.php?account/security[/U]
2-factor authentication (2FA) is een extra beveiligingslaag die een tweede soort verificatie toevoegt aan het account naast het wachtwoord om in te loggen. Dit betekent dat als iemand anders je wachtwoord heeft verkregen, deze persoon niet kan inloggen op je account zonder de tweede vorm van verificatie. Door het inschakelen van 2FA bescherm je niet alleen jezelf, maar je helpt ook bij het beschermen van de hele community. Met zoveel personen op ons forum, is het van groot belang dat we allemaal ons best doen om het veilig te houden.

Het activeren van 2FA is eenvoudig en kan in slechts enkele kleine stappen worden geactiveerd. Zodra je het hebt geactiveerd, dien je een code op te geven zodra je inlogt.
Wij begrijpen dat dit als ongemakkelijk over kan komen, maar de extra beveiliging is het zeker waard. Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op.
Laten we samen werken om van ons forum een veilige plek voor iedereen te maken.

Bedankt voor je medewerking!

Jullie The West Team
 
Bovenaan