• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Dakota

DeletedUser

Dakota wants YOU!
6roOYiv.png



Wanneer je door de vele steden van het huidige westen reist met je trouwe viervoeter kom je op een verlaten weggetje, wat vroeger een drukbezochte handelsroute was, een eenzame zwerver tegen. Wanneer je wat snelheid mindert om de al wat schijnbaar oudere man te helpen springt deze ineens op en grijpt je bij je arm. Geschrokken trek je snel je wapen, maar wanneer je de lieve, glanzende oogjes van de man ziet besef je dat hij geen enkel kwaad in zich heeft en besluit je je wapen weer op te bergen. De man begint tegen je te praten en zegt dat hij al dagen op een paar hazen na niemand heeft gezien. Ook heeft hij al dagen niets gegeten en zijn water is bijna op. Je besluit de man te helpen met de jacht en geeft hem wat water uit je veldfles.

's Avonds maken jullie samen een kampvuur waarop jullie de opbrengt van de jacht roosteren. De man geniet zichtbaar van de maaltijd en bedankt je wel twintig keer. Als de nacht valt en jullie nog samen om het kampvuur naar de sterrenhemel staren begint de man je een verhaal te vertellen. Hij heeft gehoord dat er een heel eind ten westen van hier een ontzettend groot stuk land is, waar op wat pioniers na geen mens is geweest. Deze pioniers hebben een paar kleine nederzettingen gesticht waar, op een saloon en een kleine herberg na, niets te vinden is. Naar het schijnt zoeken ze naar avonturiers en arbeiders die deze werelden durven te verkennen en hier willen werken. Ik denk dat er veel roem en rijkdom te vinden is! Het is echter niet zonder risico. Het leger heeft namelijk ook al soldaten gestuurd! Het schijnt dat er zich groepen duellanten en bandieten ophouden, op de vlucht voor de autoriteiten.



Het nieuwe land wordt Dakota genoemd, neem er een kijkje en ga op jacht naar roem en rijkdom! Zwerf jij door het land op zoek naar goud, ben je een arbeider die hard werkt voor zijn rijkdom of help je de soldaten op zoek naar duellanten? Of ben jij misschien wel een duellant die op de vlucht is voor de autoriteiten, en denk je hier je thuis gevonden te hebben?

Het kan allemaal, want op 20 november 2013 opent deze nieuwe wereld, Dakota genaamd! Zorg dat je er bij bent!

Wij wensen jullie heel veel plezier op Dakota!

Met vriendelijke groet,
The West Team!​
 
Bovenaan