1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

Community wedstrijd 'Verkleden'

Discussie in 'Telegraafkantoor' gestart door Marco, 3. feb 2012.

Deel deze pagina

 1. Beste spelers,

  Een tijdje geleden hadden we een wedstrijd gehouden "Bedenk de beste community wedstrijd". Hytres kwam hier als verdiende winnaar uit. Daarom presenteren wij met trots:

  Community wedstrijd 'Verkleden'


  Jaja, je kan het waarschijnlijk al raden. Eindelijk mag je eens gek doen met je kledingstukken. Bandieten met een onderrok of soldaten met een beer zal je vanaf nu niet meer vreemd vinden. De modebewuste indianen zullen met de creatiefste kledingsets tevoorschijn komen. Al hopen we stiekem ook op modebewuste cowboys...

  De wedstrijd:
  De wedstrijd bestaat er uit om je karakter te verkleden volgens het juiste thema. Iedere dag wordt er een thema opgegeven waarnaar je jouw karakter moet verkleden. Degene die het creatiefste voor de dag komt, zal de winnaar worden.
  De wedstrijd zal 5 dagen duren met iedere dag een verschillend thema. Het eerste thema zal beginnen op zondag 20:00 en eindigt op maandag 20:00. Daarna volgt het volgende thema en eindigt de dag erop om 20:00, enzovoort. Het eerste thema wordt alvast verklapt, de andere thema's zullen iedere dag gepost worden in dit topic. Dit zal gebeuren tussen 19:00 en 21:00.

  Iedere dag valt er ook een prijs te winnen. De exacte prijzen zullen hieronder te vinden zijn. Uiteindelijk gaat er ook een hoofdprijs te winnen zijn. De spelers die iedere dag het creatiefst voor de boeg kwamen, zullen deze prijzen winnen. Natuurlijk kan het zijn dat je een dag geen tijd gaat hebben om je creatief te verkleden. Daarom stellen wij het minimum op 4 dagen deelnemen om kans te maken op deze hoofdprijs.

  Iedere speler mag maar op één wereld deelnemen!


  De thema's + Prijzen
  Dag 1 Bandiet:
  Het eerste thema blijft heel dicht bij het spel. Verkleed je als de grootste schurk van the-west. Zoek je inventaris af naar de meest onwettige voorwerpen. Wordt het iets zwarts, iets camouflerend, iets engs, iets bedekkends of heel iets anders? De leukste inzending wordt beloond met 200 nuggets.


  De andere thema's + hun prijzen worden iedere dag hieronder gepost.

  De prijs voor de eindwinnaar:
  3de plaats: 200 goudnuggets
  2de plaats: 400 goudnuggets
  1ste plaats: Geronimo's jachtgeweer

  [​IMG]  Hoe moet ik indienen?

  Het indienen verloopt volledig via het forum. De bedoeling is dat je jouw karakter verkleedt en hier een screenshot van maakt. Je uploadt het plaatje met een uploadsite (Bijvoorbeeld: Imageshack). Je kopieert de vierde link (forum code!). Daarna maak je een onderwerp aan in de juiste sectie (= Community wedstrijd: klik (hier). Je plakt daar de gekopieerde code en zet er je wereld bij. Alle andere kledingsets worden in het onderwerp wat je zelf hebt aangemaakt gepost.

  Mocht het uploaden niet lukken, klik dan naast de upload-knop op "Can't upload Try this." Upload het plaatje dan opnieuw.
  Mocht ook dit niet werken, kan je best de uploadsite Tinypic gebruiken.


  Hoe maak ik een screenshot?
  Als je de juiste uitrusting draagt, ga je op je toetsenbord opzoek naar de knop "prt scr" of "print screen". Druk erop en open het programma "paint". Druk nu op "ctrl + v" of "rechtermuisknop ==> plakken". Je screenshot staat nu in paint. Sla dit bestand op. Daarna open je een uploadsite (Imageshack of Tinypic zoals hierboven staat aangegeven) en selecteer je het juiste bestand. Klik nu op "uploaden" (dit kan een tijdje in beslag nemen). Je hebt je plaatje geüpload.

  Voor spelers die een MAC gebruiken:
  Als je een MAC hebt, kan je je screenshots uploaden door de imageshack uploader te installeren. Deze kan je vinden op deze pagina: imageshack uploader. Een screenshot maak je op de mac met de toetsencombinatie: Shift+Cmd+3

  Met grote dank aan Hytres. Hij is degene die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Wij bedanken hem dan ook voor zijn inzet.
  Hij zal dan ook samen met het team de inzendingen beoordelen.  Met vriendelijke groet
  Het The West Team
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4. feb 2012
 2. Toelichting

  Beste spelers,

  Omdat we merken dat er nogal zeer creatieve kledingsets gepost worden en we soms niet weten waarover het zou gaan, zouden wij graag het volgende willen invoeren:
  Gelieve bij iedere kledingset een kleine toelichting te geven waarom je voor die bepaalde uitrusting hebt gekozen. Dit maakt het voor ons ook een stuk duidelijker waarom je voor een bepaald kledingstuk hebt gekozen.


  Met vriendelijke groet
  Het The West Team
   
 3. Thema 2

  Dag 2
  Thema: Moederskindje

  Vandaag is het de beurt aan de bravere types. Wie luistert er nog altijd naar zijn/haar moeder? En wat wil ze graag dat je aandoet? Of hoe zie je eruit als je wat van haar nodig hebt? De leukste inzending wordt beloond met een roze tutu.

  [​IMG]


  Wij willen nogmaals benadrukken dat creativiteit meer kan opbrengen dan een uitgebreide inventaris. Het gebruik maken van simpele kledij kan vaak creatiever zijn dan genaamde voorwerpen...


  Veel verkleed plezier!​
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6. feb 2012
 4. Thema 3

  Dag 3
  Thema: Bling Bling

  Deze dag is bestemd voor knappe dames en macho mannen. Wie maakt de meeste indruk met sieraden en andere snuisterijen? Of wiens outfit straalt er als de zon? De leukste inzending wordt beloond met 300 blinkende nuggets.


  Gelieve de thema's in hetzelfde onderwerp te plaatsen. Dit bespaart ons heel wat werk.
  Mocht je het tweede thema in een ander onderwerp hebben aangemaakt, gelieve dan het derde hieronder te plaatsen. Bij voorbaat dank.
   
 5. Thema 4

  Dag 4
  Thema: Koude winterdag

  Het zijn koude maanden. Ook in het wilde westen. Daarom is het thema van vandaag: koude winterdag. Kleed je warm aan tegen de kou. Ga schaatsen of skiën. Of wie weet denk je wel aan hele andere dingen in de winter. De leukste inzending wordt beloond met een bevroren revolver.

  [​IMG]

  Brrrrr, wat is het koud, vlug omkleden :)
   
 6. Thema 5

  Dag 5
  Thema: Freestyle

  Ter afsluiting mag iedereen een eigen thema met bijpassende outfit insturen. Verzin een zo gek mogelijk thema met een zo mogelijk nog gekkere outfit. Leef je uit. Neem dit niet te letterlijk. Het thema "naakt" zal niet beloond worden. De leukste inzending wordt beloond met 400 nuggets.

  Vergeet niet naast je outfit ook het thema in te sturen.

  Veel verkleed plezier!​
   
 7. De uitslag

  Beste spelers,

  Na het lange wachten is hier dan eindelijk de verlossing. We hebben er lang over gedaan, maar we hadden dan ook niet verwacht dat jullie met zovelen zouden meedoen. We hebben dan ook alle deelnames grondig bekeken en we hebben heel wat originele kledingsets gezien. We hebben dan ook telkens een top 3 (bij de eindprijs een top 5) gemaakt. Echter wint enkel degene die op plaats 1 staat (de top 3 bij de eindprijs), maar wij vonden dat ook deze spelers een eervolle vermelding moesten krijgen.

  Dag 1: Bandiet
  1. Kondir
  2. Greatwarrior
  3. FemM

  Kondirs deelname:
  [​IMG]
  Prijs: 200 goudnuggets


  Dag 2: Moederskindje
  1. Virtualfan
  2. The Old Bullshit
  3. wwwpuntbe

  Virtualfans deelname:
  [​IMG]

  motivatie:

  Dit kindje hangt nog echt 'aan moeders rokken', weliswaar een trotse moeder, want deze jongen heeft al tal van trofeeën en medailles gewonnen met zijn mikkunsten met de katapult. Hij is een ware kampioen en bergt al zijn bekers veilig op in zijn kast en hangt zijn beste medailles aan een koordje, dat hij altijd bij zich draagt.
  Echter gaat het hier wel degelijk om een klein moederskindje, dat nog niet echt zonder z'n moeder kan, daarom heeft hij voor de, weliswaar schaarse, momenten zonder zijn mama een mooie knuffelbeer die hij van zijn geboorte af al begeert.
  Hij heeft een simpel wit shortje en een licht-blauwe wollen riem aan, dìt zijn volgens hem zijn gelukskleren, en daar speelt hij dan ook altijd zijn wedstrijdjes katapult-schieten mee. Ook zijn zwarte soort van schoen-laarsjes, speelse hoed (waardoor hij een pijl en hoorntjes gestoken heeft, want later wordt hij, een groot boogschutter) en patriottistisch (hij is lid van de confederatie, in hart en nieren) jakje dragen bij tot zijn geluks outfit.
  Het is een speels, lief aanhankelijk kindje, dat er altijd voor zijn moeder zal zijn!
  Prijs: Roze tutu


  Dag 3: Bling bling
  1. Zustersas
  2. Angelo1990
  3. Tryit

  Zustersas' deelname:
  [​IMG]
  Prijs: 300 goudnuggets


  Dag 4: Koude winterdag
  1. RPR.
  2. Sheriff123
  3. Angelo1990

  RPR.'s deelname:
  [​IMG]

  Toelichting: Vandaag ben ik een sneeuwpop! Alle kindjes in The West verheugden zich er al heel het jaar op: die koude winter waarin ze eindelijk een sneeuwpop konden maken. Maar jammer genoeg valt er in de woestijnen niet al te veel sneeuw! Daarom bood RPR. zich aan als menselijke sneeuwpop. De lieve kinderen kleedden hem aan met een witte basis: een wit edel overhemd en de bolle, witte onderrok om de vorm van een sneeuwpop te imiteren. Rode hoge hoed erbij, sjaaltje erbij, de takken van de roe als armen en knikkers als ogen: een betere sneeuwpop in het westen kan je je niet wensen! Bijpassend wit paardje erbij en de winterpret is compleet.
  Prijs: Bevroren revolver


  Dag 5: Freestyle
  Greatwarrior
  Fendt
  Hank Moody

  Greatwarriors deelname:
  [​IMG]
  Thema indiana jones

  Kleding die het hardt op die van indiana jones lijkt.
  Het wapen in de linkerhand moet een revolver zijn. Maar het is niet mogelijk om een zweep en een revolver aan te doen, daarom heb ik het wapen gekozen dat er het hardst op lijkt.

  In 1 van de films rijdt hij op een bruin paard.
  Prijs: 400 goudnuggets
   
 8. En nu zijn we eindelijk aangekomen bij de eindprijs. We gaan stilletjes aan naar de winnaar, maar eerst de spelers die net buiten de prijzen vallen.

  De eindprijs:

  Op de 5de plaats:
  Fendt
  Helaas, maar net niet.


  Op de 4de plaats:
  Angelo1990
  Helaas, maar ook net niet.


  Op de 3de plaats:
  Zustersas!
  Proficiat, je wordt beloond met 200 goudnuggets

  Zustersas' deelnames:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]


  Op de 2de plaats:
  Kondir!
  Proficiat, je wordt beloond met 400 goudnuggets.

  Kondirs deelnames:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 9. En dan nu op plaats 1:

  De eerste plaats is voor:
  Tryit!
  Proficiat, jij bent de grote winnaar van deze wedstrijd en ontvangt Geronimo's jachtgeweer!

  Tryits deelnames:
  Wie of wat is er nu een grotere schurk dan de arm der wet zelf? En wie is de arm der wet in het wilde westen? De sherrif! Dus bij deze heb ik mij verkleed als sherrif voor het eerste deel van de community wedstrijd.
  Hier de afbeelding:
  [​IMG]

  Ik heb gekozen voor een pelgrimset omdat moederskindjes vaak zeer religeus worden opgevoed. Daarbij de onderrok omdat dat totaal geen zicht is en dat is nu net de kleren die moders hun kinderen aanbieden.
  :)


  [​IMG]

  Deze dag is bestemd voor knappe dames en macho mannen. Wie maakt de meeste indruk met sieraden en andere snuisterijen? Of wiens outfit straalt er als de zon?

  Voor dit thema heb ik na diep nadenken gekozen voor een soldatenuniform met soldaten laarzen om te beginnen. Soldaten staan erom bekend dat er bij hun opleiding zeer strengt word op toegekeken dat hun uitrusting blinkt tot in de kleinste details. Daarnaast zijn soldaten ook vaak echt macho's.
  Een gouden set, omdat er niets is dat zo hard blinkt als gouden wapens natuurlijk.
  Om nog meer indruk te maken een overdaad aan sierraden, een blinkende gouden kogel en natuurlijk het legendarische aztekengoud. Aztekengoud in de vorm van de zon.
  Dat in combinatie met een strakke fluo gele broek en een macho riem, maakt dat deze outfit meer macho en harder straalt dan enige andere outfit.
  [​IMG]

  [​IMG]

  Hierboven heb ik gekozen voor zeer warme kledij,
  Een mexicaanse halsdoek, een lekker warme kerstmuts. En een isolerende onderrok, het mag er dan niet uitzien het is wel lekker warm ;) een wollen poncho wat ook lekker aangenaam warm is.

  Uiteraard geen wapens want mijn handen zitten lekker warm in mijn zakken. Pantoffeltjes voor de voetjes en een lekker grote, hete bizon. Dat allemaal afgemaakt met een paardenriem.

  Lekker goed ingeduffeld voor de winter dus!

  Thema: Freestyle: Sneeuwwitje en de zeven dwergen!

  Vandaag heb ik mij verkleed als een van de zeven dwergen ;)!
  Enjoy
  [​IMG]


  De winnaars zullen door ons contacteerd worden met betrekking op hun prijzen.


  Wij zouden alle spelers willen bedanken voor hun deelname. Het was ook voor ons leuk om te zien hoe creatief spelers uit de hoek kwamen.
  Je kan de deelnames van alle spelers die in de top 3 (of top 5 in het laatste geval) vinden in het volgende topic: Overzicht community wedstrijd Verkleden (klik hier).  Vriendelijke groet
  Het The West Team