1. Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
  Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
  Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.
  Ontzet Notitie

Bijkomende Regels mbt het organiseren van spelletjes

Discussie in 'De Pokertafel' gestart door svcinc, 6. feb 2011.

Deel deze pagina

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. svcinc

  svcinc

  Lid sinds:
  15. dec 2008
  Berichten:
  1.760
  Leuk Bevonden:
  4
  Dag lieve forumgebruikers,

  Sinds de sluiting van het spellenforum op het Grepolis-forum stellen wij vast dat er steeds meer mensen op ons mooie forum spellen-topics beginnen openen omdat wij blijkbaar meer toelaten dan op Grepolis.

  Echter brengt het organiseren van zulke spelletjes natuurlijk ook de nodige administratie met zich mee. Zo moet men voor het organiseren van een spelletje (of het nu WvW, The Tale, De Mol, etc etc) een toelating hebben van één der mods (dit wordt door de mods intern beoordeeld en nadien aan jullie kenbaar gemaakt). Dit om te voorkomen dat iedereen plots een spelletje gaat starten terwijl er nog genoeg spelletjes openstaan.

  Eens men deze toelating bekomen heeft zal er ten allen tijden een "Inschrijftopic voor de spelleiding" gestart worden om iedereen de gelijke kans te bieden om eens een potje te kunnen leiden. Ongeveer een week nadien zal een "Spelleiding Stemtopic" geopend worden. Zodra de stemming in dat topic gesloten is mag de winnaar z'n topic starten.

  Hierbij geldt dus de regel dat niet zomaar de winnaar van het vorige potje nu plots het potje mag leiden, iedereen mag zich kandidaat stellen. Op The West wordt namelijk een gelijke kansen beleid gevoerd mbt de leiding van spelletjes.

  Als men deze regel niet wenst na te leven dan zal er gelijk overgegaan worden tot het verplaatsen van mensen naar ons mooie groene strafbankje. Dit zonder enige voorafgaande waarschuwing.

  Bij deze willen we als mods ook nog eens een bepaalde forumregel naar boven halen namelijk:


  Hier zal vanaf nu strenger op gecontroleerd worden door de forummoderators en mensen die de regels overtreden zullen dan ook een straf tegemoet kunnen zien, zoals reeds eerder gemeld.

  MvG,
  Het The-West team.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.