• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Bestrijd gevaar in het Wilde Westen in stijl!

Beste community,

Het Wilde Westen mag dan een ruige en soms oneerlijke plek zijn, maar dat weerhoudt je er natuurlijk niet van om de gevaren in stijl tegemoet te treden!

Van 17 tot en met 19 maart (11:00u), zijn er prachtige nieuwe voorwerpen beschikbaar in de Shop, speciaal voor jou. Naast dat ze er geweldig uitzien, helpen ze je om elk gevaar te overwinnen dat je op je avonturen tegen kunt komen.

De set die op dit moment te koop is, heet 'Gokkers' Charmes' en bestaat uit drie voorwerpen voor 1500 nuggets per stuk. Wanneer je een van de duelwapens en het geweer tegelijk draagt, krijg je ook nog eens een setbonus!


De voorwerpen van de "Gokkers' Charmes" set

Vijf Azen (Slagwapen)

Zakrevolver (Schietwapen)


Berbermusket (Geweer)Kijk eens naar deze mooie kerel!

Naast de drie voorwerpen zijn er tijdens deze verkoop ook drie andere voorwerpen beschikbaar in de shop die nieuwe avataronderdelen zullen ontgrendelen. Kijk maar eens:Deze avataronderdelen zijn beschikbaar voor 200 nuggets per stuk. Na de aankoop vind je een voorwerp in je inventaris dat je kunt gebruiken om het avataronderdeel te ontgrendelen.


Alles tegelijk!

Tot slot is er ook nog een kist beschikbaar voor 3500 nuggets die alle drie de voorwerpen en ook nog eens alle drie de avataronderdelen bevat.


Met vriendelijke groet,
Jullie The West Team