• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Bedankt voor jullie feedback!

ancoonbar

#blameWasa
Teamleden
Forummoderator
Howdy Cowboys and Cowgirls!

We willen jullie bedanken voor al jullie feedback en deelname aan onze Oogst en mini-duelevent enquête! Ons doel is een goed en boeiend evenement voor te bereiden. Om hiervan te leren en de feedback wat beter te kwalificeren, hebben we een enquête gehouden van 9 vragen.
Deze werden beantwoord door 74%! van de spelers die actief waren in de week dat deze beschikbaar was in het spel. Na de eerste analyse van de ontvangen feedback en de resultaten van de enquête weten we nu dat een duel mini-event met verschillende opdracht vereisten potentieel geaccepteerd wordt met wat grotere waardering. Maar liefst 50% van jullie zou blij worden om moeilijke opdrachten te zien met de voorwaarde dat je een premium voorwerp als beloning ontvangt. Hoewel de opdrachten hun vereisten zelf kritiek ontvang, werd de verhaallijn in zijn gehaal goed ontvangen.
We hebben ook geprobeerd activiteit tijdens het event te stimuleren door het introduceren van een kleine kans om een nieuw uniek voorwerp te vinden: Een diamanten revolver. We hebben jullie hierover gevraagd en hebben geleerd dat 36% van jullie dit niet zag zitten, 46% vond het idee oké en 22% vond het een zeer goed idee. De bevindingen en lessen van het evenement en de enquête zal gebruikt worden in de nabije toekomst aangezien we een fortgevecht mini-event voor jullie voorbereiden.

Wij danken jullie allen voor jullie feedback!

Tot ziens in het spel!

Jullie The-West Team