• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Verbetering 2 fg geweren

DeletedUser12045

Voorstel
Hoogwaardig duppelloopse shotgun en hoogwaardig aangepaste winchester verbeteren.

Details
Na de hw aangepast musket die je op level 95 verkrijgt, is er maar 1 beter fg wapen en dat is de hw enkel schots die ke op level 139 verkrijgt. Ik heb het altijd al eigenaardig gevonden dat de hw dubbelloops ( level 133 ) minder gemiddelde schade heeft als de hw aangepast musket en dat de hw aangepaste winchester ( level 147 ) zwakker is dan de hw enkelschots.

Eigenlijk zou het ideaal zijn als deze 3 wapens qua gemiddelde schade ongeveer gelijk zijn zodat je 3 keuzes hebt: 1 geweer dat enorm hoog knalt maar soms ook gewoon 1; Een geweer dat altijd wel goede schade makt, maar ook leuke uitschieters en dan nog een wapen waar je altijd op kan rekenen.

Een simpele aanpassing is de dubbelloops 1-575 schade maken. Zo is die gemiddeld iets zwakker dan de enkel schots, wat logisch is omdat de dubbelloops een lager level nodig heeft. De hw aangepast winchester maak je 320-320 zodat die dan weer iets beter is dan de enkel schots. ( De roestige en normale versie worden gelijkwijze aangepast)

Misbruikpreventie
Balen als iemand een high roll haalt met die dubbelloops, maar that's life

Visuele hulpmiddelen
.

Samenvatting
Meer diversiteit en niet meer eeuwig moeten wachten ( bouwen ) tot level 139 voor je nog eens een nieuw fg wapen kan gebruiken

Administratie
 

DeletedUser16209

heb het gevoel dat duellisten atm al wel hard genoeg schieten ;)
 
Bovenaan