• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Misselijkmakende geldklopperij

Kisten als die paaskisten zijn wel leuk voor de verzamelaars. Zijn dit keer toch ook weer 2 nieuwe items en die zijn altijd welkom. De inhoud is voor jou (carrera) en mij wellicht tegenvallend, maar velen zijn maar wat blij met zo'n wapen uit de zeldzame paaskist in dit geval.
Wat betreft de andere kisten heb je op zich gelijk, want het is erg irritant om 9k in te leveren voor een uniek kistje. Anderzijds blijft het toch op de manier extra spannend en toch nog wel lastig om iets goeds te krijgen. Dat is vervelend, maar overspoeling met setjes is ook niet zo'n leuk idee; ze moeten wel enigszins uniek blijven voor zover dat (nog) mogelijk is.
Bovendien, als je de kisten gaat schrappen, kun je ook wel de waardeloze paaseieren schrappen, de vervelende 1000 muntjesbrief in de hoogste categorie. En eigenlijk is zo'n paasei met 650 eieren ook wel irritant net als de medailles....... Op deze tour kan je dan eindeloos doorgaan en alles schrappen wat een ieder niet leuk vindt om te eindigen met enkel setspul. Ook is zo'n voorstel toch kansloos. Tot slot zijn er ook mensen die een kistje wel leuk vinden om de genaamde items eruit te trekken!
 
Ja zo'n genaamd item trok je met wat geluk nog wel eens uit een uniek waardevol kistje, maar die hebben ze er voor het gemak maar uitgehaald....
 
Of eens een systeem uitdokteren waar je kan kiezen uit x aantal items. Als een soort jack-pot . Er komen 3 items tevoorschijn en je kan uit die 3 items kiezen .
 
Tja doe je dat dan krijg je het geklaag dat je alleen uit slechte spullen of dingen die je al hebt kunt kiezen. Het is sowieso nooit goed.
 
Bovenaan