• Howdy, cowboy of cowgirl! Nieuw op het forum?
    Als je wilt deelnemen aan het forum heb je een forumaccount nodig. Registeer er snel een!
    Heb je al een forumaccount? Dan kun je hier inloggen.

Automatische accountverwijdering

Kroenuh

Teamleden
Spelmoderator
Forummoderator
Automatische accountverwijdering

Howdy cowboys en cowgirls,

Graag willen wij wat informatie delen over jullie spel- en forumaccounts.

Over enkele weken (op zijn vroegst 11 juli) zullen de volgende aanpassingen worden gemaakt:
  • We zullen accounts die in de laatste 12 maanden niet hebben ingelogd op het spel of het forum automatisch verwijderen.
  • Bij het verwijderen van een spelaccount wordt het daaraan gekoppelde forum account ook verwijderd. Dit gebeurt op basis van gebruikersnaam.
  • De naam van het forum account wordt automatisch veranderd wanneer de naam van het spelaccount wordt aangepast.
Dat betekent dat het bezitten van verschillende namen op het forum en in het spel alleen mogelijk is door meerdere accounts te hebben die actief worden bespeeld. Dat betekent dat ze minimaal elke 12 maanden moeten inloggen op het spel of het forum om de automatische verwijdering te vermijden.

Wanneer jouw spel- en forumaccount niet dezelfde gebruikersnaam hebben kan het gebeuren dat je een verwijderingsverzoek ontvangt voor het forum account, omdat een andere speler met dezelfde gebruikersnaam is geselecteerd voor verwijdering. Om een verwijdering die per ongeluk plaatsvindt te vermijden is er een periode van 7 dagen voordat de verwijdering daadwerkelijk plaatsvindt. Deze verwijdering kan niet ongedaan worden gemaakt. Wanneer een account wordt aangemerkt voor verwijdering (door een speler of automatisch) wordt er een bericht verstuurd naar het forum account. Wanneer je dit bericht ontvangt en geen verwijdering hebt aangevraagd, contacteer dan direct de support.

In het kort:
  • Wanneer je geen forum account hebt, is het prima. Je hoeft alleen te weten dat we spelaccounts verwijderen na een inactiviteit van 12 maanden.
  • Wanneer jouw spel- en forum account dezelfde naam hebben, is het prima. Je hoeft alleen te weten dat we automatisch accounts verwijderen die niet in de laatste 12 maanden actief zijn geweest op het forum of in het spel.
  • Wanneer jouw forum account een andere naam heeft dan jouw spelaccount, contacteer dan zo snel mogelijk support zodat jouw gebruikersnaam kan worden aangepast. Wanneer je een forumaccount hebt maar geen spelaccount, maak dan een nieuw spelaccount met jouw forum gebruikersnaam. Gelieve de support te contacteren wanneer dit niet mogelijk is.
  • Je zal op het forum een notificatie krijgen (privébericht) en er wordt een e-mail gestuurd wanneer jouw account wordt verwijderd. Zorg ervoor dat jouw e-mail adres klopt.
  • Wanneer je ooit een notificatie krijgt zonder dat je zelf een verwijdering hebt uitgevoerd, contacteer dan direct de support.
  • Jouw forum- en spelaccount delen dezelfde gebruikersnaam en wanneer de naam van jouw spelaccount verandert zal de naam van het forum account ook veranderen, het e-mail adres en wachtwoord blijven echter gescheiden.
De verwijdering zal dus nogmaals pas plaatsvinden over een paar weken (het zal niet gebeuren voor 11 juli).
We zullen jullie nogmaals informeren wanneer we de datum van het activeren van deze verwijderingen naderen.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via de supportdienst of stel/zoek je vraag in dit discussietopic.

Met vriendelijke groet,
Jullie The West team
 
Bovenaan